To je to što me zanima!

Uprava Barcelone: Tražimo od navijača dvije godine strpljenja

To je ono što tražim od ljudi. Mir u duši. Iako znam da neće biti lako nakon što smo osvojili toliko toga, rekao je ekonomski potpredsjednik Eduard Romeu za Sport...
Vidi originalni članak

I najoptimističnijim navijačima Barcelona sada je jasno da će njihov klub teško do trofeja u ovoj sezoni. No, ako pitate ekonomskog potpredsjednika katalonskog kluba, čekanje će potrajati i nešto duže.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tražimo od navijača da se strpe dvije godine. To je ono što tražim od ljudi. Mir u duši. Iako znam da neće biti lako nakon što smo osvojili toliko toga - rekao je Eduard Romeu za Sport.

Romeu je rekao ono što vjerojatno svi misle, ali ne naglas. Barcelona će u domaćem prvenstvu, kao i uvijek, imati snažnu konkurenciju u vidu madridskih klubova, Atletica i Reala, koji ove sezone imaju skuplji i kvalitetniji roster igrača od katalonskog kluba. 

SPAS U ZADNJI ČAS Koemanu visi klupa: Barcelona jedva do boda protiv Granade!

O Ligi prvaka se ne treba previše trošiti riječi. U najelitnijem europskom nogometnog natjecanju Barcelona nije u krugu deset favorita za osvajanje klempavog trofeja...Bayern im je u prvom kolu 's pola gasa' utrpao tri gola i pokazao sve slabosti kluba koji je osvojio četiri Lige prvaka od 2006. do 2015.

Ekonomski stručnjak također se osvrnuo na nemogućnost produljenja ugovora Lionelu Messija koji je nakon više od 20 godina morao napustiti katalonskog diva zbog financijskih problema.

BARÇA KAO RAZBIJENA VOJSKA Piqué: Ovo je naša stvarnost. Zvižduci su me jako pogodili...

- Bila je to operacija koji si nismo mogli priuštiti, nije se uklapala u ekonomsku strukturu kluba. Mogli smo prihvatiti otrovni dar, no ekonomija nam nije to preporučila. Doveli bi cijelu instituciju pod rizik, a predsjednik je jasno rekao da nitko ne može biti iznad kluba. Donio je dobru odluku.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • DeGogi se vratija 23.09.2021.

    Ali onda od njih nemojte vise ni traziti 180€ na zadnjem rangu Camp Noua.

  • GNKDALTON 22.09.2021.

    barca mora kupit brunu banderu i levakovića hahaha da budu 8 u la ligi

  • Space Burek 22.09.2021.

    Svima koji znaju nesto o nogometu je jasno da minimalno 2 godine nece biti odlicnih rezultata ali isto tako je svima jasno da Koeman mora otici sto prije. Svaki trening s njim je izgubljeno vrijeme. Majstor govori kako je ovo vrhunac koji ova ekipa moze pruziti... vecina igraca je iz La Masije i od samog pocetka igraju na isti nacin i onda dolazi Koeman sa idejom da se igra na ubacivanja u 16m. Lik je totalno pogubljen... bilo koji trener bi bio bolji od njega pa cak i Cruyffov sin koji nema nikakve rezultate kao trener ali bi barem probao igrati dobar nogomet. Proslu utakmicu su imali 54 ubacivanja u 16m... nekada taj broj ne bi skupili ni u 6 utakmica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare