To je to što me zanima!

Usik i Fury u ringu? 'Obojica su zanteresirana, dogodit će se...'

Fury je nakon svoje posljednje borbe u kojoj je svladao Dilliana Whytea u travnju ove godine objavio kako odlazi u mirovinu, no svi u svijetu profesionalnog boksa vjeruju kako će se ipak vratiti u ring.
Vidi originalni članak

Britanski boksački promotor Frank Warren izjavio je kako su i Tyson Fury i Oleksandr Usik zainteresirani za održavanje meča za ujedinjenje naslova svjetsko profesionalnog prvaka u teškoj kategoriji.

PRIČA OLEKSANDRA USIKA Od nogometaša do boksačkog šampiona i vojnika: Mami su govorili da sam teško bolestan VIDEO: 'NEĆU SE SLOMITI' Joshua suzdržavao suze pa o svom ispadu u ringu rekao: Kad si ljutit, onda radiš gluposti...

Usik je u subotu u Jeddi svladao Anthonyja Joshuu te tako branio naslove po verzijama WBA, WBO, IBF i IBO te odmah u ringu pozvao Furyja, vlasnika pojasa po verziji WBC, na borbu za ujedinjenje naslova.

Fury je nakon svoje posljednje borbe u kojoj je svladao Dilliana Whytea u travnju ove godine objavio kako odlazi u mirovinu, no svi u svijetu profesionalnog boksa vjeruju kako će se ipak vratiti u ring.

- Borba Fury - Usik bi stvarno bila odlična i vjerujem kako će se dogoditi jer su oba tima zainteresirana. Usik je nakon pobjede protiv Joshue izjavio kako ga jedino zanima borba protiv Furyja, a siguran sam kako je ista situacija i s Tysonom. Bila bi to povijesna borba, jer bi svi pojasevi bili u igri, a i oba borca su neporažena - kazao je Warren.

Usik (35) trenutačno ima savršen omjer od 20 pobjeda u 20 profesionalnih nastupa, dok Fury (34) ima 32 pobjede i jedan remi u 33 profesionalne borbe.

IVICA TRUŠČEK I ISTARSKI PRVACI NAJAVLJUJU FNC 7:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rijeka00 22.08.2022.

    iskreno Usyk zvijerka,Fury iznad njega jebena zvijer,a ovi ostali čekaju u prikrajku...a među njima i Hrga:)

  • Space Burek 22.08.2022.

    Mislim da je Fury sve ovo lijepo isplanirao kako bi uzeo nekoliko desetaka milijuna više za ovu borbu. Mislim da on baš zna kako izvući maksimalnu lovu iz svake borbe kao npr. McGregor u ufc-u. Fury me živcirao dok nisam pogledao nekakve ajmo reći dokumentarne klipove.

  • 22.08.2022.

    Usik odličan ali Fury je bolji od svih . Ovaj naš bolje da ne dođe na red nekom od prvih 5 jer će ga prebit ko mačku

Komentiraj...
Vidi sve komentare