To je to što me zanima!

Ušla je u povijest s dva pojasa, a zaručnica joj je isto borkinja

Amanda Nunes prva je UFC prvakinja koja istovremeno drži pojaseve u različitim kategorijama, a 2014., nakon što je osvojila pojas u bantam kategoriji, postala je prva UFC šampionka koja je priznala da je gay
Vidi originalni članak

Amanda Nunes (30) iznenadila je MMA svijet pobjedom protiv dotad nedodirljive Cris Cyborg na UFC 232 u Los Angelesu. Nunes je slavila nokautom u prvoj rundi nakon samo 50 sekundi protiv borkinje koja nije izgubila 13 i pol godina!

50 sekundi za povijest

Više od desetljeća trajala je dominacija Cris Cyborg, koja je ostala bez pojasa u perolakoj kategoriji, a Nunes je taj njezin pojas pridodala svom u bantam kategoriji i postala prva borkinja UFC-a koja istovremeno drži pojaseve u dvije različite kategorije.

Amanda 'Lavica' Nunes prije dvije godine najavila je velike stvari kad je na UFC 200 u Las Vegasu pobijedila prvakinju Mieshu Tate i osvojila pojas u bantam kategoriji. Trenutno je na 17 pobjeda i četiri poraza, posljednji put je izgubila od Cat Zingano prije četiri godine i od tada ima osam pobjeda zaredom, a dvaput je rušila Valentinu Ševčenko koja je danas aktualna prvakinja muha kategorije, Rondu Rousey, Raquel Pennington i Cris Cyborg što joj je bila najveća pobjeda u karijeri.

AMANDA ZA POVIJEST U 50 sekundi srušila borkinju koja nije izgubila 13,5 godina

Kad je prije dvije godine osvojila naslov protiv Mieshe Tate, postala je prva Brazilka prvakinja uFC-a i prva borkinja s UFC pojasom koja je priznala da je homoseksualnog opredjeljenja. Amanda je u dugogodišnjoj vezi s dvije godine starijom Amerikankom Ninom Ansaroff, s kojom se nedavno zaručila i koja je također borkinja, ali u slamka kategoriji.

Otvorila sam vrata, ona je stajala tamo

Nedavno je Amanda Nunes otkrila kad je upoznala Ninu i kako se između njih dvije malo po malo razvila ljubav.

- Bila sam u dvorani, stalno sam tamo, već sam navikla da su oko mene samo dečki. Otvorila sam vrata i tamo je stajala ona, s našim zajedničkim prijateljem. Kad sam je vidjela na treningu prvi dan, rekla sam svom treneru: 'Ta cura ima svijetlu budućnost' - ispričala je Amanda, koja je od tada nerazdvojna s Ninom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoju stranu priče o prvom susretu iznijela je i Nina.

- U početku nije bilo 'iskrica', samo nadmetanje na treninzima. Bila je veća od mene, to je bila novost za mene jer sam u to vrijeme uglavnom trenirala s manjim suparnicama. Malo po malo sve se pretvorilo u nešto drugo - rekla je Nina Ansharoff (33), koja je na četiri pobjede zaredom u UFC-u.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Konoba Ždrilo 30.12.2018.

    Na šta liči izgleda je i bila muško pa se malo preparirala, da može legalno mlatiti žene!☺

  • Garaffa 30.12.2018.

    Da mi je vidjet taj sex

  • Papatest 30.12.2018.

    Tko je Amanda Nunes?Pa lezbijka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare