Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
56 komentara

Ušla je u povijest s dva pojasa, a zaručnica joj je isto borkinja

Amanda Nunes prva je UFC prvakinja koja istovremeno drži pojaseve u različitim kategorijama, a 2014., nakon što je osvojila pojas u bantam kategoriji, postala je prva UFC šampionka koja je priznala da je gay

Foto: Instagram
56 komentara

Amanda Nunes (30) iznenadila je MMA svijet pobjedom protiv dotad nedodirljive Cris Cyborg na UFC 232 u Los Angelesu. Nunes je slavila nokautom u prvoj rundi nakon samo 50 sekundi protiv borkinje koja nije izgubila 13 i pol godina!

MMA: UFC 232-Cyborg vs Nunes | Autor: Gary A. Vasquez Foto: Gary A. Vasquez

50 sekundi za povijest

Više od desetljeća trajala je dominacija Cris Cyborg, koja je ostala bez pojasa u perolakoj kategoriji, a Nunes je taj njezin pojas pridodala svom u bantam kategoriji i postala prva borkinja UFC-a koja istovremeno drži pojaseve u dvije različite kategorije.

Amanda 'Lavica' Nunes prije dvije godine najavila je velike stvari kad je na UFC 200 u Las Vegasu pobijedila prvakinju Mieshu Tate i osvojila pojas u bantam kategoriji. Trenutno je na 17 pobjeda i četiri poraza, posljednji put je izgubila od Cat Zingano prije četiri godine i od tada ima osam pobjeda zaredom, a dvaput je rušila Valentinu Ševčenko koja je danas aktualna prvakinja muha kategorije, Rondu Rousey, Raquel Pennington i Cris Cyborg što joj je bila najveća pobjeda u karijeri.

AMANDA ZA POVIJEST U 50 sekundi srušila borkinju koja nije izgubila 13,5 godina

Kad je prije dvije godine osvojila naslov protiv Mieshe Tate, postala je prva Brazilka prvakinja uFC-a i prva borkinja s UFC pojasom koja je priznala da je homoseksualnog opredjeljenja. Amanda je u dugogodišnjoj vezi s dvije godine starijom Amerikankom Ninom Ansaroff, s kojom se nedavno zaručila i koja je također borkinja, ali u slamka kategoriji.

MMA: UFC 231-Weigh Ins | Autor: Tom Szczerbowski/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Tom Szczerbowski/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#shesaidyes ❤️

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Amanda Nunes (@amanda_leoa)

Otvorila sam vrata, ona je stajala tamo

Nedavno je Amanda Nunes otkrila kad je upoznala Ninu i kako se između njih dvije malo po malo razvila ljubav.

- Bila sam u dvorani, stalno sam tamo, već sam navikla da su oko mene samo dečki. Otvorila sam vrata i tamo je stajala ona, s našim zajedničkim prijateljem. Kad sam je vidjela na treningu prvi dan, rekla sam svom treneru: 'Ta cura ima svijetlu budućnost' - ispričala je Amanda, koja je od tada nerazdvojna s Ninom.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1202873 / ]

Svoju stranu priče o prvom susretu iznijela je i Nina.

- U početku nije bilo 'iskrica', samo nadmetanje na treninzima. Bila je veća od mene, to je bila novost za mene jer sam u to vrijeme uglavnom trenirala s manjim suparnicama. Malo po malo sve se pretvorilo u nešto drugo - rekla je Nina Ansharoff (33), koja je na četiri pobjede zaredom u UFC-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#andnew #andstill #andforever

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nina Ansaroff (@ninaansaroff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MandyCrushMonday ❤️💕💋

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nina Ansaroff (@ninaansaroff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MandyCrushMonday.... Back when I was a blonde 💁🏼

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nina Ansaroff (@ninaansaroff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💪🏼👊🏼

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nina Ansaroff (@ninaansaroff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Love #floridakeys

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nina Ansaroff (@ninaansaroff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nina Ansaroff (@ninaansaroff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyvalentinesday 💕 #bjj

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Amanda Nunes (@amanda_leoa)

Naši partneri pišu
Message