To je to što me zanima!

Užasne scene: Francuz kolabirao na treningu Atletico Madrida!

Na snimci je vidljivo kako Dembele odjednom gubi svijest te se ruši, a prvih nekoliko trenutaka nitko nije shvaćao ozbiljnost situacije, ali je ubrzo pozvana medicinska služba
Vidi originalni članak

Francuski napadač Moussa Dembele (24) srušio se tijekom treninga Atletico Madrida, a kamere su zabilježile nesvakidašnji prizor.

VIDEO: NESNOSNE VRUĆINE Nije mu bilo prvi put: Bafetimbi Gomis opet kolabirao na terenu!

Dembele je trenirao s ostatkom momčadi koji su ostali u Madridu tijekom reprezentativnog ciklusa budući da u jakoj konkurenciji francuske reprezentacije još nije dočekao poziv izbornika Didiera Deschampsa, a za vrijeme istezanja dogodila se spomenuta situacija.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Na snimci je vidljivo kako Dembele odjednom gubi svijest te se ruši, a prvih nekoliko trenutaka nitko nije shvaćao ozbiljnost situacije, ali je ubrzo pozvana medicinska služba te se Francuz uspio pridići te sam napustiti teren. 

"Moussa Dembele je pretrpio lagani pad krvnog tlaka tijekom treninga i zato je isti napustio. Nadgledat će ga doktori, ali za sada je sve u redu", objavio je španjolski klub.

Na kraju je u vlastitom automobilu napustio kompleks Atletica, te je i sam potvrdio novinarima da se osjeća dobro i da nema razloga za brigu.

SAMUEL KALU (21) Šok pred početak Kupa nacija: Nigerijac kolabirao na treningu

Dembele je u Atletico stigao ovog siječnja na posudbu do kraja sezone. Nije se nametnuo Diegu Simeonu pa je dosad zaigrao u tek četiri utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 24.03.2021.

    Čari modernog sporta...

  • zabiti vlaj 24.03.2021.

    Nogomet je postala sprdacina: 1. vise mrtvih i tesko ranjenih na jednoj utakmici ja nevidim nigdje drugdi i nakon sekunde ti mrtvi se dignu i nastave trcat kao i tesko ranjeni koji se previjaju na terenu koda ih je udari brzi vlak Zagreb - Split i na kraju nemogu vjerovat da se pobjednicka ekipa bez ikakvog srama raduje protivnicima koji placu i tuguju zbog izgubljene utakmice.Sramota.

  • NikolaMatovina 24.03.2021.

    Na osnovu čega pisac texta zaključuje da u prvom trenutku ostali nisu shvatili ozbiljnost situacije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare