To je to što me zanima!

Dinamova petarda Arsenalu na igralištu kadeta, Brkljača je debitirao, mladi se nametnuli

Arsenal iz Tivta prva je crnogorska nogometna momčad koja je gostovala u Zagrebu još od osamostaljena Republike Hrvatske. Nije se dobro provela, raspucani dinamovci zabili su četiri gola u drugom dijelu
Vidi originalni članak

U zadnjoj provjeri prije subotnjeg Superkupa protiv Hajduka Dinamo je na jednom od pomoćnih igrališta na Maksimiru s 5-1 pobijedio crnogorski Arsenal Tivat.

Bilo je to prvo gostovanje neke crnogorske momčadi u Zagrebu još od osamostaljenja Hrvatske. I nisu se dobro proveli Crnogorci iako su nakon prvih 45 minuta imali dobar rezultat (1-1).

Sastav koji je otvorio utakmicu nije previše pokazao, Oršić je zabio u 34. minuti, ali minutu kasnije Argentinac Montenegro je izjednačio nakon greške Bočkaja.

No, sastav koji je krenuo u nastavku posve se razigrao, posebno mladi Rukavina koji je iznudio kazneni udarac koji je u vodstvo pretvorio Ivanušec u 50. minuti.

Dinamovci su dominirali i sve naplatili s tri gola u zadnjih 10 minuta, golovima Ljubičića, Špikića i Jurića.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Grobari_Split_1950 07.07.2022.

    ja nemogu vjerovati koje tele je Bjelica uvalio dinamu za 3 milona eura... strašno... a pokemoni sa juga su prepustili dinamu igrača koji je tri klase bolji od curice biuka . Brkljača za koju godinu iz dinama ide za 20+ milja.... tipična zadrugarska priča

  • Hrvatska <3 07.07.2022.

    Brkljaca ce se prodati za 20 mil minimalno, kakav osjecaj, kakav pregled igre decko ima, strasan talent, svaka cast na ovom potezu…zaraditi masnu lovu a ujedno i ostaviti hajduk da pati u dugovima

  • RedDoor 07.07.2022.

    Slabo se spominje nova istraga u vezi Mamića, one Peraske mislim i još nekog drugoga lika. I Nacional je svašta pisao zadnjih mjeseci, pa to nije našlo put do drugih medija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare