Obavijesti

Sport

Komentari 94

Dinamova petarda Arsenalu na igralištu kadeta, Brkljača je debitirao, mladi se nametnuli

Dinamova petarda Arsenalu na igralištu kadeta, Brkljača je debitirao, mladi se nametnuli
7

Arsenal iz Tivta prva je crnogorska nogometna momčad koja je gostovala u Zagrebu još od osamostaljena Republike Hrvatske. Nije se dobro provela, raspucani dinamovci zabili su četiri gola u drugom dijelu

U zadnjoj provjeri prije subotnjeg Superkupa protiv Hajduka Dinamo je na jednom od pomoćnih igrališta na Maksimiru s 5-1 pobijedio crnogorski Arsenal Tivat.

Bilo je to prvo gostovanje neke crnogorske momčadi u Zagrebu još od osamostaljenja Hrvatske. I nisu se dobro proveli Crnogorci iako su nakon prvih 45 minuta imali dobar rezultat (1-1).

Prijateljska utakmica, GNK Dinamo -  Arsenal Tivat

Sastav koji je otvorio utakmicu nije previše pokazao, Oršić je zabio u 34. minuti, ali minutu kasnije Argentinac Montenegro je izjednačio nakon greške Bočkaja.

No, sastav koji je krenuo u nastavku posve se razigrao, posebno mladi Rukavina koji je iznudio kazneni udarac koji je u vodstvo pretvorio Ivanušec u 50. minuti.

Prijateljska utakmica, GNK Dinamo -  Arsenal Tivat

Dinamovci su dominirali i sve naplatili s tri gola u zadnjih 10 minuta, golovima Ljubičića, Špikića i Jurića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
PRIJATELJSKA UTAKMICA 20:00 , MAKSIMIR
Dinamo
Oršić 34', Ivanušec 49' (p), Ljubičić 80', Špikić 84', Jurić 90'
5 : 1
Arsenal Tivat
Montenegro 35'
Sortiranje događaja
90'

GOOOOL! Jurić za 5-1 i kraj utakmice!

Golman je pokušao ispucati loptu, ali od Jurića se odbila u gol. Dinamovci su uspjeli zabiti petardu Arsenalu, pogotovo se svidjela momčad koja je igrala u drugom dijelu.

84'

GOOOL! Špikić za 4-1!

Ristovski je ubacio s desne strane na drugu stativu, prvi pokušaj Špikića brani golman, ali drugi odbijanac Špikić šalje u mrežu.

80'

GOOOOL! Ljubičić za 3-1 i rješenje utakmice.

Ivanušec je izveo korner, golman istrčao i odbio loptu. Potom je došla do Ljubičića koji desnom nogom lagano pogađa suprotni kut za 3-1.

77'

Dok se igra viktorija na jedan gol, podsjetimo da je dosad prodano 8.500 ulaznica za navijače Dinama za Superkup protiv Hajduka, od kojih je oko 3.200 godišnjih (razlika su pojedinačne za Superkup).

Kapacitet stadiona je sveukupno 22.500.

65'

Odlična akcija Rukavine i Ljubičića po lijevoj strani, Ljubičić je prizemno ubacio prema drugoj stativi, a Jurić iz blizine pogodio stativu.

Komentari 94