To je to što me zanima!

Pakleni direkt Hrgovića srušio Littlea! Pobijedio je u 4. rundi

OKRŠAJ U RIGI Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović uvjerljivom predstavom slavio je protiv trećeg protivnika u profi karijeri. Hrgović je dominirao i na kraju nokautirao Toma Littlea u četvrtoj rundi
Vidi originalni članak

Još jedna sjajna predstava našeg najboljeg boksača Filipa Hrgovića (25)! Hrga je u latvijskoj Rigi tehničkim nokautom pobijedio trećeg protivnika u profesionalnoj karijeri Toma Littlea u četvrtoj rundi i nastavio graditi profi skor po planu.

Hrgović je dominirao od samog početka meča i odmah se postavio kao favorit. Preuzeo je sredinu ringa i diktirao tempo. Razlika u visini i raspona ruku bila je očigledna. Hrga je namještao protivnika lijevim direktima pa nanosio veliku štetu stražnjim desnim i tako uzeo prve tri runde.

U trećoj je primio jedan desni kroše koji ga je nakratko uzdrmao, ali se brzo oporavio i nastavio po planu. Zatim je sjeo jedan sjajan desni direkt nakon kojeg je serijom udaraca išao završiti protivnika. Ispalo je da nije bilo potrebe za dodatnim direktima jer je Little već od prvog udarca bio gotov.

Britancu je puknula arkada i sudac je prekinuo meč. Bila je ovo još jedna dominantna predstava našeg najboljeg boksača, koji bi tijekom ove godine trebao odraditi meč i u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mijašina 28.01.2018.

    bravo hrgoviću znao sam jer virujem u tebe

  • flashdrive48 28.01.2018.

    Čestitke!

  • nerminius 28.01.2018.

    Jel ima nešto drugo u čemu smo dobri osim u toj uličnoj makljaži s razbijenim facama do neprepoznatljivosti i slomljenim rebrima? Jeb.š sport gdje svako sučeljavanje završi s bar pola litre krvi po parteru....... Samo o tome pišete zadnjih dana, rukometaši više nisu zanimljivi, jel......

Komentiraj...
Vidi sve komentare