To je to što me zanima!

Modrić s klupe gledao pobjedu Reala protiv Leipziga! Brahim Diaz zabio gol pa se ozlijedio

Leipzig je bolje otvorio utakmicu, a već u drugoj minuti poništen im je gol zbog zaleđa. Diaz je sjajnim solo prodorom doveo Real u vodstvo u 48. minuti
Vidi originalni članak

Real Madrid slavio je protiv RB Leipziga 1-0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Utakmicu je bilje otvorio Leipzig kojem je već u drugoj minuti poništen gol zbog zaleđa. BiH sudac Irfan Peljto nakon dojave iz VAR sobe dosudio je ometanje vratara Lunina od strane igrača Leipziga.

CITY UVJERLJIV Kopenhagen - City 1-3: 'Građani' bez Gvardiola i Kovačića lako do pobjede. Foden opet briljirao

U desetoj minuti Šeško je imao veliku priliku. Olmo ga je izbacio u situaciji jedan na jedan s Luninom, a vratara Reala sjajno je obranio. Utakmica se zatim primirila, a Real je na svoju prvu veliku priliku čekao sve do 44. minute.

Drugo poluvrijeme nije moglo bolje početi za Real. Brahim Diaz nanizao je nekoliko igrača Leipziga, a zatim sjajno pogodio u drugi kut domaćeg vratara. Leipzig je do kraja utakmice pokušavao doći do gola, stvarali su jako dobre prilike, ali Lunin ih je izluđivao svojim obranama.

PREKRASNA GESTA VIDEO Luka Modrić ispunio san navijaču u kolicima: 'Pet sati sam putovao da ovo doživim'

Real je imao veliku priliku u 77. minuti kada je Vinicius pogodio stativu. Luka Modrić cijeli susret odgledao je s klupe.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Theresa01038 14.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • Lannaleta 14.02.2024.

    ! Vruće djevojke čekaju vas na - - - - Top25.fun

  • xOOx 14.02.2024.

    nije se sjetio uci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare