To je to što me zanima!

Valjda ćemo i mi jednom zabiti takva dva eurogola kao Dinamo

Svime sam zadovoljan osim rezultatom. Dobro smo ušli, kupili mnogo drugih lopti i dobivali duele. Dinamo nam se nudio i onda je iz naše greške došlo do slobodnog udarca. Mogli smo do boda, kazao je Toplak
Vidi originalni članak

Varaždin se opet pokazao kao tvrd orah za nogometaše Dinama. Momčad Samira Toplaka ovaj put je vodila 1:0, publika im je davala snagu u nastavku, no Mislav Oršić s dva gola lijepa gola iz slobodnjaka donio je pobjedu Plavima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Penal koji je zabio Drožđek, iznudio je kapetan Marko Stolnik, nekadašnji igrač Dinama, na kojem je hrvački prekršaj napravio stoper Dinama Rasmus Lauritsen.

- Protiv Dinama imali smo znatno bolji pristup nego protiv Osijeka i Hajduka. Zabili smo rani gol, publika nas je euforično nosila i onda smo primili gol u samoj završnici prvog dijela. Da smo uspjeli zadržati prednost, bilo bi teže Dinamu u nastavku. Na kraju kad se sve zbroji i oduzme bili su bolji za ta dva gola - rekao je Stolnik.

Trener Samir Toplak drži da je njegova momčad zaslužila više od poraza.

- Svime sam zadovoljan osim rezultatom. Dobro smo ušli, kupili mnogo drugih lopti i dobivali duele. Dinamo nam se nudio i onda je iz naše greške došlo do slobodnog udarca koji je prethodio Oršićevom golu za 1:1. U drugom dijelu bili smo opet al pari i imali priliku za izjednačenje. Držim da smo na kraju mogli do boda i jednostavno ne želim slaviti poraz - rekao je Toplak koji će sigurno mnogo toga pozitivnog izvući iz četvrtog poraza sezone.

- Nadam se da će nas sreća pomaziti u nastavku i da ćemo i mi postići takva dva eurogola kao što je zabio Dinamo. No, treba sreću isprovocirati - zaključio je Toplak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 05.10.2020.

    Zaboravio si pet zicera Dinama.

  • GZIRA untd 05.10.2020.

    Niko kao Dinamo Zagreb, najbolji hrvatski klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare