To je to što me zanima!

Vatreni 'baby boom': Barišić i Vlašić otkrili su imena djece

Nikoli se na Božić, nekoliko dana nakon SP-a, rodila kći, a Borna je prije prvog okupljanja reprezentacije u 2023. dobio sina
Vidi originalni članak

Nakon Nikole Vlašića (25), kojemu se nekoliko dana po povratku sa Svjetskog prvenstva u Katru, na sam Božić rodila kći, stigla je prinova još jednom članu hrvatske nogometne reprezentacije, Borni Barišiću (30). On je, pak, dobio sina.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček brončanih u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri dana nakon Dana očeva dvojica tata među "vatrenima" dobila su prigodne poklone nakon večere poslije treninga, prve reprezentativne dresove za svoju djecu.

Na njima su otkrili i imena pa je tako Vlašić dao kćeri ime Natali, a Barišić sinu Stipe, kako mu se zove i djed, Bornin otac.

Lani su, tijekom lipanjskog okupljanja povodom početka Lige nacija, dresove dobila devetorica očeva za svoje nasljednike i nasljednice, stoji na službenim stranicama saveza, gdje se može vidjeti i fotografija.

Nikola u manje od tri mjeseca dobio dijete i postao ujak

Borna Barišić u vezi je s djevojkom Anjom, koja je za vrijeme Svjetskog prvenstva objavila zajedničku fotografiju na kojoj se nazirao trudnički trbuščić. Nikola je u svibnju 2021., uoči Eura u Velikoj Britaniji, oženio dugogodišnju djevojku Anu. Mjesec dana poslije mladom bračnom paru rodio se sin Noa.

Nikola je, uz drugo dijete, prošle godine dobio i titulu ujaka jer je sestra Blanka (39), bivša proslavljena atletičarka, početkom studenog baš na rođendan rodila sina Monda kojega je dobila u braku s belgijskim novinarom Rubenom van Guchtom (36).

POGLEDAJTE TRENING VATRENIH UOČI UTAKMICE S WALESOM: 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Oršić je osvojil letvi medalju 23.03.2023.

    dalicev ulizic

  • Slajzerizer 23.03.2023.

    Volio bi da je Vlašić uspio kao igrač ali jbga

  • domagoj264 23.03.2023.

    Stipe po djedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare