Obavijesti

Sport

Komentari 31

Nikola Vlašić postao otac: Puno lijepih emocija bilo je ovih dana

Nikola Vlašić postao otac: Puno lijepih emocija bilo je ovih dana

Supruga Ana rodila je prije nekoliko dana sina Nou, a obitelj Vlašić tu je informaciju željela sačuvati u tajnosti. Nogometaš je dugogodišnju djevojku oženio krajem svibnja u Splitu

VIDEO

Dok se Nikola Vlašić (23) u reprezentativnom kampu u Rovinju pripremao za utakmicu osmine finala Eura protiv Španjolske, stigla mu je prekrasna vijest. Kako doznaju 24sata iz obitelji, supruga Ana rodila im je prvo dijete, sina Nou. Vijest su držali u tajnosti.

Naš nogometni reprezentativac prije nešto više od mjesec dana oženio je dugogodišnju djevojku. Brak su sklopili u crkvi Svetog Lovre u Splitu. Nikola i Ana su u vezi već pet godina i žive u Moskvi gdje Nikola igra za CSKA.

POGLEDAJTE VIDEO: Vlašićev gol Škotskoj

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

- Puno je lijepih emocija ovih dana u našoj obitelji - komentirali su iz obitelji Vlašić vijest o prinovi u obitelji nogometaša, kojega je u Kopenhagen došla pratiti i sestra Blanka koja je vodila navijanje.

Dok je većina nogometaša pokušavala u vrijeme korone improvizirati treninge kako bi koliko-toliko ostali u formi, Nikola je odradio najopsežnije i najkvalitetnije pripreme u životu i porušio sve osobne rekorde. Naravno, u Splitu, u privatnom aranžmanu s ocem Joškom. Rezultat svega je prestižni naslov najboljeg stranca i četvrtog najboljeg igrača ruske lige.

-  Naravno da vam svako priznanje znači jako puno, ona su na koncu pokazatelj dobroga rada i dobro odrađene sezone, ali nije mi to presudno - kazao je Nikola, koji je odmah po povratku iz Rusije nastavio raditi s ocem i pripremati se za Euro.

Tko zna, možda i za transfer. Većina stručnjaka i onako se slaže kako je Nikola nadrastao CSKA i rusku ligu, a pojavile su se i informacije o interesu brojnih klubova, poput Zenita, Napolija, čak se spominje i Barcelona od kad je tamo stigao Nikolin bivši trener Ronald Koeman. No klauzula od 35 milijuna eura odštete mnoge je ohladila, ali nakon Eura karte će se ponovno miješati.

Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije htio govoriti o privatnom životu. Sad ima motiv više da se još jednom zablista na terenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...