Sport

Komentari 31

Nikola Vlašić postao otac: Puno lijepih emocija bilo je ovih dana

Nikola Vlašić postao otac: Puno lijepih emocija bilo je ovih dana

Supruga Ana rodila je prije nekoliko dana sina Nou, a obitelj Vlašić tu je informaciju željela sačuvati u tajnosti. Nogometaš je dugogodišnju djevojku oženio krajem svibnja u Splitu

Dok se Nikola Vlašić (23) u reprezentativnom kampu u Rovinju pripremao za utakmicu osmine finala Eura protiv Španjolske, stigla mu je prekrasna vijest. Kako doznaju 24sata iz obitelji, supruga Ana rodila im je prvo dijete, sina Nou. Vijest su držali u tajnosti.

Naš nogometni reprezentativac prije nešto više od mjesec dana oženio je dugogodišnju djevojku. Brak su sklopili u crkvi Svetog Lovre u Splitu. Nikola i Ana su u vezi već pet godina i žive u Moskvi gdje Nikola igra za CSKA.

POGLEDAJTE VIDEO: Vlašićev gol Škotskoj

- Puno je lijepih emocija ovih dana u našoj obitelji - komentirali su iz obitelji Vlašić vijest o prinovi u obitelji nogometaša, kojega je u Kopenhagen došla pratiti i sestra Blanka koja je vodila navijanje.

Dok je većina nogometaša pokušavala u vrijeme korone improvizirati treninge kako bi koliko-toliko ostali u formi, Nikola je odradio najopsežnije i najkvalitetnije pripreme u životu i porušio sve osobne rekorde. Naravno, u Splitu, u privatnom aranžmanu s ocem Joškom. Rezultat svega je prestižni naslov najboljeg stranca i četvrtog najboljeg igrača ruske lige.

-  Naravno da vam svako priznanje znači jako puno, ona su na koncu pokazatelj dobroga rada i dobro odrađene sezone, ali nije mi to presudno - kazao je Nikola, koji je odmah po povratku iz Rusije nastavio raditi s ocem i pripremati se za Euro.

Tko zna, možda i za transfer. Većina stručnjaka i onako se slaže kako je Nikola nadrastao CSKA i rusku ligu, a pojavile su se i informacije o interesu brojnih klubova, poput Zenita, Napolija, čak se spominje i Barcelona od kad je tamo stigao Nikolin bivši trener Ronald Koeman. No klauzula od 35 milijuna eura odštete mnoge je ohladila, ali nakon Eura karte će se ponovno miješati.

Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije htio govoriti o privatnom životu. Sad ima motiv više da se još jednom zablista na terenu.