Obavijesti

Sport

Komentari 22

Vatreni 'baby boom': Barišić i Vlašić otkrili su imena djece

Vatreni 'baby boom': Barišić i Vlašić otkrili su imena djece
4

Nikoli se na Božić, nekoliko dana nakon SP-a, rodila kći, a Borna je prije prvog okupljanja reprezentacije u 2023. dobio sina

VIDEO

Nakon Nikole Vlašića (25), kojemu se nekoliko dana po povratku sa Svjetskog prvenstva u Katru, na sam Božić rodila kći, stigla je prinova još jednom članu hrvatske nogometne reprezentacije, Borni Barišiću (30). On je, pak, dobio sina.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček brončanih u Splitu

Pokretanje videa...

spec split vatreni 01:13

Tri dana nakon Dana očeva dvojica tata među "vatrenima" dobila su prigodne poklone nakon večere poslije treninga, prve reprezentativne dresove za svoju djecu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na njima su otkrili i imena pa je tako Vlašić dao kćeri ime Natali, a Barišić sinu Stipe, kako mu se zove i djed, Bornin otac.

KATAR 2022 - Igrači na tribinama slavili s obiteljima

Lani su, tijekom lipanjskog okupljanja povodom početka Lige nacija, dresove dobila devetorica očeva za svoje nasljednike i nasljednice, stoji na službenim stranicama saveza, gdje se može vidjeti i fotografija.

Nikola u manje od tri mjeseca dobio dijete i postao ujak

Borna Barišić u vezi je s djevojkom Anjom, koja je za vrijeme Svjetskog prvenstva objavila zajedničku fotografiju na kojoj se nazirao trudnički trbuščić. Nikola je u svibnju 2021., uoči Eura u Velikoj Britaniji, oženio dugogodišnju djevojku Anu. Mjesec dana poslije mladom bračnom paru rodio se sin Noa.

Nikola je, uz drugo dijete, prošle godine dobio i titulu ujaka jer je sestra Blanka (39), bivša proslavljena atletičarka, početkom studenog baš na rođendan rodila sina Monda kojega je dobila u braku s belgijskim novinarom Rubenom van Guchtom (36).

POGLEDAJTE TRENING VATRENIH UOČI UTAKMICE S WALESOM: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...