To je to što me zanima!

'Vatreni' dogovorili generalku s jednim od favorita Eura 2024.!

Hrvatska će neposredno prije odlaska u bazni kamp u Neuruppinu odraditi spektakularnu generalku protiv jednog od najvećih favorita za osvajanje Eura i reprezentacije koju nikad nismo dobili
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što je HNS objavio da će Hrvatska uoči Eura odigrati prijateljsku utakmicu sa Sjevernom Makedonijom, doznajemo da su "vatreni" dogovorili još jednu pripremnu utakmicu, s puno atraktivnijim protivnikom.

Hrvatska - Portugal; prijateljska

Naime, Hrvatska će 9. lipnja, neposredno prije odlaska u bazni kamp u Neuruppinu, odraditi spektakularnu generalku protiv moćnog Portugala, jednog od najvećih favorita za osvajanje Eura i reprezentacije koju nikad nismo dobili! Stvar bi trebala biti službeno potvrđena u novoj godini.

DAR OD 1900 EURA Ronaldo i Georgina na meti su kritika zbog božićnog poklona: 'Tko to kupuje djetetu? Bolesno' ZABLISTAO U LIGI PRVAKA Najskuplji hrvatski napadač još čeka Dalićev poziv: Na pravom sam putu, trebam se dokazati...

Momčad Roberta Martineza prohujala je kvalifikacijskom skupinom s maksimalnih deset, a na Euru je smještena u skupinu F, zajedno s Češkom, Turskom i pobjednikom playoff turnira skupine C (Gruzija, Luksemburg, Grčka, Kazahstan).

S Portugalcima smo se susreli sedam puta te smo izvukli tek jedan remi, u prijateljskoj utakmici (1-1, 2018.), dok smo ostalih šest okršaja izgubili.

Dvije pripremne utakmice u ožujku

Hrvatsku prije Eura očekuju i dva prijateljska ogleda u ožujku, a imena protivnika bit će objavljena naknadno. Podsjećamo, Hrvatska je na Euru smještena u skupinu B sa Španjolskom, Albanijom i Italijom.

IZBORNIK SLOVENIJE Kek: Hrvatska ima tešku grupu, ali drugi trebaju misliti kako će im biti teško s 'vatrenima'...

Idi na 24sata

Komentari 32

  • HAKER RS 30.12.2023.

    Samo malo,kako to,kad naši nisu najavili,da igraju Hrvatska-Srbija. Rekli su za četiri provere -Austrija,Rusija,Kipar koliko sam video,ne videh koja je četvrta,možda Hrvatska nisam siguran. A sigurno,da da čim pišete da igrate sa faloritom na Evru.

  • kicovz 29.12.2023.

    bravo, Makedonija kao prva da se probije bunker, portugal d koji igra napadački, dobar izabir

  • škorpion1980 29.12.2023.

    Bitno da nam nisu u grupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare