To je to što me zanima!

'Vatreni' iz Rusije Josip Pivarić najavio kraj karijere! U petak će odigrati posljednju utakmicu...

Za Dinamo je odigrao 174 utakmice, a jedno vrijeme bio je i regularni član 'vatrenih', s kojima je osvojio i nezaboravno srebro u Rusiji. U mirovinu ide kako bi se posvetio obitelji i kako bi sačuvao tijelo nakon ozljeda
Vidi originalni članak

Utakmica Lokomotive protiv Varaždina (petak, 18 sati) bit će posljednja u karijeri za Josipa Pivarića (34). Bivši hrvatski reprezentativac i član 'vatrenih' na Svjetskom prvenstvu u Rusiji smatra kako je prikladno vrijeme za objesiti kopačke o klin.

- Nisam ovu odluku donio preko noći. Vrijeme je za prestanak igračke karijere. Iako sam i sad maksimalno posvećen obitelji, želim još više vremena provoditi u obiteljskom krugu i odlučio sam da je ovo pravi trenutak za rastanak s nogometnom loptom - rekao je Pivarić za Sportske novosti.

Razlog su obitelj i ozljede

Obitelj nije jedini razlog zašto će Pivarić završiti karijeru. Operirao je križne ligamente na oba koljena, a tvrdi da je dovoljno tijela dao nogometu. Želi kvalitetno provesti ostatak života, stoga uopće nema sumnje o završetku karijere.

PROBLEMI NAKON OZLJEDE Pivarić će s maskom završiti sezonu pa operirati nos: Uopće ne dišem na lijevu nosnicu! UKRAJINCI NA MAKSIMIRU Pivarić: U cijeloj karijeri živio sam samo u Zagrebu i Kijevu, a rat me šokirao. Kakve rakete?

Pivarić trenutno igra za Lokomotivu, čiji je i kapetan, a u karijeri je uz Lokose igrao za Dinamo Zagreb te Dinamo Kijev. Prošao je kroz mlađe uzraste 'modrih', a za prvu momčad je odigrao 174 utakmice u kojima je zabio deset golova uz 24 asistencije.

 

Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 24 utakmice, a bio je član legendarne generacije 'vatrenih' koja je osvojila srebro na Mundijalu u Rusiji. To će zauvijek pamtiti kao krunu karijere.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cigo_iz_brazila 24.05.2023.

    Sretno Pivke i hvala ti za svaku utakmicu odigranu za reprezentaciju jer si uvijek igrao sa srcem i davao svoj maksimum za sveti dres ❤️💪

  • NIKE 24.05.2023.

    Čovjek miran do kraja života.

  • 24.05.2023.

    Bolji od Borne Sose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare