To je to što me zanima!

Vatreni se vratili u Rovinj: Dalić radi dvije promjene za Češku

Izbornik Zlatko Dalić nije zadovoljan predstavom protiv Engleza. Stoga će se dogoditi određene promjene u sastavu za Češku, a blizu prvih jedanaest je i Bruno Petković
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u kamp u Rovinj nakon poraza od Engleske 1-0 na otvaranju Europskog prvenstva na Wembleyju.

Vatreni su, uz policijsku pratnju, oko 23 sata autobusom stigli u Grand Park Hotel.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatreni stigli u Rovinj

Današnju utakmicu najbolje je zaboraviti, bila je to predstava kakvu ne želimo gledati na ovom prvenstvu.

Reprezentativci su odmah nakon utakmice u Londonu krenuli za Pulu gdje su sletjeli nešto iza 22 sata. Sada su stigli u Grand Park Hotel, gdje noćenje košta i do 1500 eura.

Sutra će Zlatko Dalić imati trening u 18 sati, a najavljene su već i velike promjene za utakmicu s Češkom. U prvih jedanaest bi se trebao vratiti Dejan Lovren umjesto Duje Ćalete-Cara, dok će na desno krilo upasti Nikola Vlašić. To su samo dvije promjene, izbornik bi ih mogao napraviti još nekoliko. Blizu postavi je i Bruno Petković, koji bi mogao zamijeniti Antu Rebića. Izbornik nije zadovoljan današnjom predstavom.

Zlatko Dalić morat će razbuditi momčad. Dosta igrača je neprepoznatljivo u odnosu na predstave sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. U sastavu je bilo čak sedam igrača sa SP-a i morat će svi zajedno djelovati bolje.

Ne treba očajavati, bila je to tek prva utakmica na prvenstvu. Miroslav Ćiro Blažević uvjeren je da ćemo na kraju biti prvi u skupini.

Idi na 24sata

Komentari 248

  • melek 26 14.06.2021.

    Daliču imate Mileta Škorića, Barišić, Oršić, Ivanušec, golman Ivušić

  • mladenmladen 14.06.2021.

    Nije Dalić kriv jer mu je Modrić najbolji igrač sa 35 godina...Perišiću svaka čast...ali Budimir je trkač...nadalje Petković mora igrati...a desno Vlašić...Brodovi nije u formi...tako da bi Pašalić trebao čuvati leđa Modriću i Kovačiću... i Kramariću...a u obrani Vida Lovren i Gvardiol......pitanje je još koliko volje imaju pojedini igrači...a ne Dalić...

  • vedii888 14.06.2021.

    bit če teško

Komentiraj...
Vidi sve komentare