Sport

Komentari 248

Vatreni se vratili u Rovinj: Dalić radi dvije promjene za Češku

Vatreni se vratili u Rovinj: Dalić radi dvije promjene za Češku

Izbornik Zlatko Dalić nije zadovoljan predstavom protiv Engleza. Stoga će se dogoditi određene promjene u sastavu za Češku, a blizu prvih jedanaest je i Bruno Petković

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u kamp u Rovinj nakon poraza od Engleske 1-0 na otvaranju Europskog prvenstva na Wembleyju.

Vatreni su, uz policijsku pratnju, oko 23 sata autobusom stigli u Grand Park Hotel.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatreni stigli u Rovinj

Današnju utakmicu najbolje je zaboraviti, bila je to predstava kakvu ne želimo gledati na ovom prvenstvu.

Reprezentativci su odmah nakon utakmice u Londonu krenuli za Pulu gdje su sletjeli nešto iza 22 sata. Sada su stigli u Grand Park Hotel, gdje noćenje košta i do 1500 eura.

Sutra će Zlatko Dalić imati trening u 18 sati, a najavljene su već i velike promjene za utakmicu s Češkom. U prvih jedanaest bi se trebao vratiti Dejan Lovren umjesto Duje Ćalete-Cara, dok će na desno krilo upasti Nikola Vlašić. To su samo dvije promjene, izbornik bi ih mogao napraviti još nekoliko. Blizu postavi je i Bruno Petković, koji bi mogao zamijeniti Antu Rebića. Izbornik nije zadovoljan današnjom predstavom.

Hrvatska nogometna reprezentacija sletjela u Pulu nakon utakmice s Engleskom Hrvatska nogometna reprezentacija sletjela u Pulu nakon utakmice s Engleskom

Zlatko Dalić morat će razbuditi momčad. Dosta igrača je neprepoznatljivo u odnosu na predstave sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. U sastavu je bilo čak sedam igrača sa SP-a i morat će svi zajedno djelovati bolje.

Ne treba očajavati, bila je to tek prva utakmica na prvenstvu. Miroslav Ćiro Blažević uvjeren je da ćemo na kraju biti prvi u skupini.