To je to što me zanima!

Vekić operirala koljeno: Jedva čekam vratiti se na teren...

Donna Vekić se tijekom meča protiv Jennifer Brady ozlijedila te je ispala u osmini finala Australian Opena. Tenisačica je podvrgnuta operaciji desnog koljena nakon koje se oglasila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić (24) u Švicarskoj je operirao doktor Roland Biedert. Radi se o operativnom zahvatu desnog koljena.

POGLEDAJTE VIDEO: Donna Vekić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tenisačica se ozlijedila u osmini finala Australian Opena protiv Jennifer Brady. Tijekom meča je tražila pomoć fizioterapeuta, a ozljeda je očito bila teža zbog čega je morala na operaciju. Šepala je tijekom meča, hvatala se za desno koljeno, a zbog ozljede nije mogla pružiti jači otpor Amerikanki.

Vekić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz bolnice i napisala da je operacija prošla dobro te se zahvalila doktoru Biedertu. 

AMERIKANKA BOLJA Ništa od četvrtfinala: Donna ispala s Australian Opena...

"Jučer sam imala malu operaciju desnog koljena i zahvaljujući dr. Biedertu sve je prošlo u redu. Započela sam već danas s rehabilitacijom i radujem se brzom povratku na teren! Hvala vam svima na porukama i podršci, posebno mojoj obitelji, timu i prijateljima", napisala je Donna. 

Tenisačicu sada čeka fizioterapija kako bi se potpuno oporavila i spremna vratila turnirima na zemljanim terenima koji se očekuju već u travnju.

Na Australian Openu Vekić je ostvarila rezultat karijere plasiravši se u 4. kolo nakon pobjede protiv Estonke Kaje Kanepi (5-7, 7-6, 6-4). U osmini finala pobijedila ju je Amerikanka Jennifer Brady.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trump Jong Un 25.02.2021.

    Ako treba njega koljena i sve šta uz njega ide tu sam,Donna 😍

  • filipcheek 25.02.2021.

    najljepsa tenisacica majke mi...top si mi donice

Komentiraj...
Vidi sve komentare