To je to što me zanima!

Veliki povratak na pomolu?! Kličko bacio rukavicu ostalima

Ukrajinska boksačka legenda umirovila se 2017. godine nakon poraza od Joshue u 11 rundi, ali gotovo tri godine nakon Kličko je dao nadu svojim obožavateljima kako bi moglo doći do povratka
Vidi originalni članak

Teška kategorija u boksu puna je raznih zapleta oko toga tko će se boriti s kim i dok su u centru pažnje uglavnom trojica najboljih teškaša Tyson Fury, Deontay Wilder i Anthony Joshua, sada se u priču ponovno ubacio i dugogodišnji bivši prvak Vladimir Kličko!

Ukrajinska boksačka legenda umirovila se 2017. godine nakon poraza od Joshue u 11 rundi, ali gotovo tri godine nakon Kličko je dao nadu svojim obožavateljima kako bi moglo doći do povratka.

Na svom Twitter profilu napisao je tri objave, svaku posvećenu drugom boksaču od navedene trojke, pozivajući obožavatelje da 'lajkaju' borbu koja im je najprimamljivija.

Uvjerljivo je najbolje među publikom odjeknula moguća borba s Furyjem, koji je zapravo prvi i srušio kralja s trona... Ipak, dok su u mogućoj borbi s Joshuom i Wilderom Kličkovi pratitelji većinom na njegovoj strani, kad je Fury u pitanju većinom su uvjereni: Kličko ne bi dobro prošao...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mile980 18.12.2019.

    Fury je za mene jis uvjek prcak i cjenim ga.a svakako smatram aki trenira uporno a ne bavi se porocima siguran sam da je naj jaci i da ce prvaku i pojasevi biti vraceni koji su uzeti bez borbi.

  • japanokinez 17.12.2019.

    Možda bi on nekoga i pobijedio u normalnom boksu ali morao bi imati čelične patike kada stane na prste boksaču da ovaj vidi sve zvijezde.

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 15.12.2019.

    Bolje da se ne vrati Kličko ne želi izravnu borbu samo se veša po protivniku i izbegava borbu. Kličko i ovaj meč Josue je sramota za boks. Ponizili su boks. Sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare