To je to što me zanima!

Veliki povratak na pomolu: PSG Barceloni 'poklanja' Neymara?

Utjecajna katarska televizijska kuća beIN Sports javlja da su francuski i španjolski prvak blizu sklapanja nevjerojatnog posla
Vidi originalni članak

Proteklu sezonu na sebe je pažnju privlačio više postupcima i aferama nego dobrim igrama na travnjaku. Zvijezda PSG-a Neymar Jr. (31) izdao je dokumentarac na Netflixu o vlastitom životu, suočio se s navodima da je varao trudnu djevojku, čak je i Neymarov otac Neymar da Silva Santos završio na sudu zbog neovlaštenog mijenjanja toka rijeke te zauzimanja riječne vode u Mangaratibi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, Neymarove igračke kvalitete su neupitne. I rijetko koji klub ga ne bi htio u svojim redovima. A kako to već obično biva, kao što je bio slučaj i s Lionelom Messijem, koji je na koncu odlučio otići u Inter Miami Davida Beckhama, Neymara se također povezuje s povratkom u Barcelonu.

Katarski beIN donosi vijest da PSG i Barcelona pregovaraju, to jest da su navodno već dogovorili uvjete pod kojima bi se Neymar mogao vratiti na Camp Nou.

- Barcelona i Paris Saint-Germain su postigli dogovor o Neymaru. On će postati novi igrač katalonskog kluba ako se dogovore da PSG plaća većinu njegove plaće - piše beIN.

Po receptu kojeg Katarani navode ispada da bi Neymar u Barcelonu otišao na posudbu, a PSG bi nastavio plaćati znatno veći dio njegovih primanja. Navodi se da je riječ od 70 posto, koje bi plaćali Parižani.

Neymar na godišnjoj razini, sa svim dodacima i bonusima, u PSG-u zarađuje nešto više od 56 milijuna eura.

U dresu francuskog kluba u proteklih šest godina odigrao je 173 utakmice i ima učinak od 118 pogodaka i 77 asistencija. Period od šest godina u francuskoj prijestolnici uglavnom su obilježile ozljede.

Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 60 milijuna, a 2017. je iz Barcelone u PSG prešao za rekordnih 222 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sinjskidišpetpk 02.07.2023.

    jel ikome od njih neugodno radi ovoga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare