Obavijesti

Sport

Komentari 1

Veliki povratak na pomolu: PSG Barceloni 'poklanja' Neymara?

Veliki povratak na pomolu: PSG Barceloni 'poklanja' Neymara?

Utjecajna katarska televizijska kuća beIN Sports javlja da su francuski i španjolski prvak blizu sklapanja nevjerojatnog posla

VIDEO

Proteklu sezonu na sebe je pažnju privlačio više postupcima i aferama nego dobrim igrama na travnjaku. Zvijezda PSG-a Neymar Jr. (31) izdao je dokumentarac na Netflixu o vlastitom životu, suočio se s navodima da je varao trudnu djevojku, čak je i Neymarov otac Neymar da Silva Santos završio na sudu zbog neovlaštenog mijenjanja toka rijeke te zauzimanja riječne vode u Mangaratibi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Neymar je objavio radosnu vijest, ponovno postaje otac: ‘Dođi uskoro dijete, veselimo se’ 00:27

Ipak, Neymarove igračke kvalitete su neupitne. I rijetko koji klub ga ne bi htio u svojim redovima. A kako to već obično biva, kao što je bio slučaj i s Lionelom Messijem, koji je na koncu odlučio otići u Inter Miami Davida Beckhama, Neymara se također povezuje s povratkom u Barcelonu.

Katarski beIN donosi vijest da PSG i Barcelona pregovaraju, to jest da su navodno već dogovorili uvjete pod kojima bi se Neymar mogao vratiti na Camp Nou.

Champions League - Round of 16 First Leg - Paris St Germain v Bayern Munich

- Barcelona i Paris Saint-Germain su postigli dogovor o Neymaru. On će postati novi igrač katalonskog kluba ako se dogovore da PSG plaća većinu njegove plaće - piše beIN.

Po receptu kojeg Katarani navode ispada da bi Neymar u Barcelonu otišao na posudbu, a PSG bi nastavio plaćati znatno veći dio njegovih primanja. Navodi se da je riječ od 70 posto, koje bi plaćali Parižani.

FILE PHOTO: Paris St Germain Training

Neymar na godišnjoj razini, sa svim dodacima i bonusima, u PSG-u zarađuje nešto više od 56 milijuna eura.

U dresu francuskog kluba u proteklih šest godina odigrao je 173 utakmice i ima učinak od 118 pogodaka i 77 asistencija. Period od šest godina u francuskoj prijestolnici uglavnom su obilježile ozljede.

Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 60 milijuna, a 2017. je iz Barcelone u PSG prešao za rekordnih 222 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše