To je to što me zanima!

Veliki preokret usred sezone: Ligu prvaka ćemo od sljedećeg tjedna opet gledati na Areni!

Arena Sport ima pravo na Ligu prvaka za sljedeće tri sezone, no prenosit će i ove sezone susrete najelitnijeg klupskog natjecanja, počevši s utakmicama četvrtfinala koje počinju sljedećeg tjedna...
Vidi originalni članak

Da se Liga prvaka od sljedeće sezone vraća na kanale Arene Sport, to smo već znali, no danas je došla iznenađujuća vijest koja je sigurno obradovala sve korisnike koji u svojim domovima imaju navedeni program.

Arena Sport je na svojim stranicama slavodobitno objavila kako ćemo Ligu prvaka gledati na njihovim programima već od sljedećeg tjedna! Novost je i da su uveli nove kanale pa će tako prijenos prve utakmice četvrtfinala između Manchester Cityja i Borussije Dortmund, koja se igra 6. travnja, biti na Areni 9, dok će susret Real Madrida i Liverpoola biti emitiran na Areni Sport 7, kao i utakmica Chelseaja i Porta dan kasnije. 

Arena Sport ima pravo na Ligu prvaka za sljedeće tri sezone pa je zbog toga mnoge korisnike Max TV-a iznenadila ova vijest. Nepoznato je otkud je došlo do naglog preokreta usred sezone, no zanimljivo je da će korisnici A1 ove sezone i dalje moći pratiti najelitnije klupsko natjecanje na Planet Sportu.

Pa će tako u utorak na PlanetSportu 1 biti prijenos susreta Real Madrida i Liverpoola, dok će na PlanetSportu 2 biti emitiran susret Manchester Cityja i Borussije Dortmund. Bayern i PSG će prenositi HRT, a susret Porta i Chelseaja ArenaSport i PlanetSport.

I da. Ako ste pomislili, nije prvotravanjska šala. Istina je, Liga prvaka se već ove sezone tako vraća na programe Arene Sporta!

Raspored prvih utakmica četvrtfinala Lige prvaka:

  • 6. travanj: Manchester City - Borussia Dortmund (21 sat, Arena Sport 9, PlanetSport2), Real Madrid - Liverpool (21 sat, Arena Sport 7, PlanetSport1)
  • 7. travanj: Chelsea - Porto (21 sat, Arena Sport 7), Bayern - PSG (21 sat, HRT2)
Idi na 24sata

Komentari 71

  • 02.04.2021.

    vipleague svi sportovi ako je ok internet konekcija nema stekanja jedino je engleski komentator

  • Viva Barcca 02.04.2021.

    Aprililililiiii

  • danci91 02.04.2021.

    Ja imam evo tv samo sam napravio automatsku pretragu kanala i nasli ih je sve do arene10 ali do 01.05. kao

Komentiraj...
Vidi sve komentare