Obavijesti

Sport

Komentari 71

Veliki preokret usred sezone: Ligu prvaka ćemo od sljedećeg tjedna opet gledati na Areni!

Veliki preokret usred sezone: Ligu prvaka ćemo od sljedećeg tjedna opet gledati na Areni!

Arena Sport ima pravo na Ligu prvaka za sljedeće tri sezone, no prenosit će i ove sezone susrete najelitnijeg klupskog natjecanja, počevši s utakmicama četvrtfinala koje počinju sljedećeg tjedna...

VIDEO

Da se Liga prvaka od sljedeće sezone vraća na kanale Arene Sport, to smo već znali, no danas je došla iznenađujuća vijest koja je sigurno obradovala sve korisnike koji u svojim domovima imaju navedeni program.

Arena Sport je na svojim stranicama slavodobitno objavila kako ćemo Ligu prvaka gledati na njihovim programima već od sljedećeg tjedna! Novost je i da su uveli nove kanale pa će tako prijenos prve utakmice četvrtfinala između Manchester Cityja i Borussije Dortmund, koja se igra 6. travnja, biti na Areni 9, dok će susret Real Madrida i Liverpoola biti emitiran na Areni Sport 7, kao i utakmica Chelseaja i Porta dan kasnije. 

FILE PHOTO: Champions League - Final - Bayern Munich v Paris St Germain

Arena Sport ima pravo na Ligu prvaka za sljedeće tri sezone pa je zbog toga mnoge korisnike Max TV-a iznenadila ova vijest. Nepoznato je otkud je došlo do naglog preokreta usred sezone, no zanimljivo je da će korisnici A1 ove sezone i dalje moći pratiti najelitnije klupsko natjecanje na Planet Sportu.

🔥 UEFA Champions League is back, baby! 🔥 🔥 Od idućeg tjedna, Liga prvaka se vraća na Arenu! 🔥 🎶 "Došao si tiho na prstima, rekao Liga prvaka i Arena!" - Severina (kad sazna za ovo)

Objavljuje Arena sport TV HrvatskaČetvrtak, 1. travnja 2021.

Pa će tako u utorak na PlanetSportu 1 biti prijenos susreta Real Madrida i Liverpoola, dok će na PlanetSportu 2 biti emitiran susret Manchester Cityja i Borussije Dortmund. Bayern i PSG će prenositi HRT, a susret Porta i Chelseaja ArenaSport i PlanetSport.

Tottenham Hotspur - FC Liverpool

I da. Ako ste pomislili, nije prvotravanjska šala. Istina je, Liga prvaka se već ove sezone tako vraća na programe Arene Sporta!

Raspored prvih utakmica četvrtfinala Lige prvaka:

  • 6. travanj: Manchester City - Borussia Dortmund (21 sat, Arena Sport 9, PlanetSport2), Real Madrid - Liverpool (21 sat, Arena Sport 7, PlanetSport1)
  • 7. travanj: Chelsea - Porto (21 sat, Arena Sport 7), Bayern - PSG (21 sat, HRT2)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti