To je to što me zanima!

Verbalni rat: Grobari izazivali povicima 'Gdje su vam Hrvati'

Borba za Partizanovu južnu tribinu se nastavlja, a u nogometnoj pauzi se prenijela na košarkaške terene. Partizan je pobijedio Zadar u ABA ligi, dvije frakcije navijača provocirale su se cijelu utakmicu
Vidi originalni članak

Zadar je izgubio u Beogradu od Partizana 95-87 u ABA ligi. Dok su se na terenu nadmudrivali igrači, na tribinama su to radili navijači.

NEREDI U BEOGRADU Rent-a-huligani: Hrvati izlaze pred suca, prijeti im 12 godina

Policija je zbog sigurnosti odvojila dvije grupe Partizana. Bio je to verbalni rat dvije frakcije Grobara što je nastavak s nogometne utakmice Partizana i Crvene zvezde i nereda za koje srpska policija sumnjiči i šestero Hrvata, piše srpski ALO.

Starija ekipa navijača Partizana bila je smještena u izvornom B sektoru i provocirala je drugu frakciju povicima: “Gdje su vam Hrvati?!" Druga strana je odgovorila:

“Gdje su vam cigani?!", dodaje Kurir.

SUPRUGA SPLIĆANINA: 'Moj muž nije dobio 10.000 eura za incident u Beogradu'

Oni neutralni navijači ostali su zbunjeni pa nisu znali kojem jatu bi se priključili. Borba za Partizanovu južnu tribinu se nastavlja, a u nogometnoj pauzi se prenijela na košarkaške terene. Ovaj put, na sreću, bez nereda.

U Pioniru su bili i policajci u civilu koji su pazili na obje frakcije Grobara.

HULIGANI NA DERBIJU 'Odakle si ti?': Nova snimka pretučenih Hrvata u Beogradu

Podsjećamo, srpska policija privela je šestoricu Hrvata zbog sumnje da su sudjelovali u neredima na nogometnoj utakmici Partizana i Crvene zvezde.

Na teret im se može staviti i kazneno djelo za 'nasilno ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu'. Za to je djelo predviđena kazna od šest mjeseci do pet godina u osnovnom obliku, te do 12 godina u najtežem obliku za vođe grupe.

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 67

  • nori 🖖 05.01.2018.

    Čega se pametan stidi budala se ponosi

  • 5000_LoL 05.01.2018.

    Grobari su ponos svakog " Hrvata " !!

  • 05.01.2018.

    Moji Grobari- moj ponos !

Komentiraj...
Vidi sve komentare