To je to što me zanima!

VIDEO Boysi blokirali promet oko hotela i skandirali protiv Mamića. Pjevali i pucali petarde

Baklje i dimne bombe, a i pokoja petarda eksplodirala je ispred hotela Sheraton na početku jedne od najvažnijih skupština maksimirskog kluba dok je unutra vladao kaos
Vidi originalni članak

Mamiću znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj, zaorilo se nešto iza 18 sati ispred hotela Sheraton gdje su se skupile stotine Bad Blue Boysa. Uz natpis "sloboda Dinamu" pratili su skupštinu maksimirskog kluba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije prošlo puno, a upalili su plave dimne bombe i bacili nekoliko petardi. Oni se ne mire s inicijativom da klub preuzme struja osuđenog bjegunca, žele promijeniti statut i omogućiti članovima kluba da biraju predstavnike.

- Nitko nek ništa ne baca naprijed - viknuo je jedan od predstavnika.

Promet, zanimljivo, nije bio zaustavljen. Orilo se ispred Sheratona "Dinamo, Dinamo" uz transparente s prekriženom Mamićevom glavom. Policija sve budno prati.

- Oooo, slobodni Dinamo - vikali su BBB-i.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na početku skupštine kaos

Već sam početak skupštine donio je spektakl. Predsjednik kluba Mirko Barišić nije završio ni prvu rečenicu, a skupštinar Jure Zovko tražio je povredu poslovnika. Za samo nekoliko trenutaka kod glavnog stola bio je i Damir Zorić, uskoro se u sve umiješalo osiguranje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bilo je tu žestokog nadglasavanja, dobacivanja s jedne na drugu stranu dvorane, a "mamićevci" su se bunili što za glavnim stolom sjedi odvjetnik Damir Linta. Mirko Barišić nije mogao do riječi, "Klemmovci" su imali više posla nego na većini Dinamovih utakmica, pa je Mirko Barišić proglasio pauzu od 10 minuta.

Tijek skupštine pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • 09.03.2023.

    Pa gledajte da nije bilo doticnog bjegunca pred hrvatskim pravosuđem nebi Dinamo bio prvak svake godine za redom.On je krao a bome je i znao napravit posao

  • bodulo 09.03.2023.

    s razlogom su kontra Mamića koji je običan soroševac koje je vratio ime Dinamo, a zna se da je Dinamo još samo u Pančevu i Tirani. BBB su za Hrvatsku, a to znači i za Croatiu, ili bar za Hašk Građanski

  • 09.03.2023.

    kad treba štrajkati radi poskupljenja, nema ih nigdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare