Sport

Komentari 73

VIDEO Boysi blokirali promet oko hotela i skandirali protiv Mamića. Pjevali i pucali petarde

VIDEO Boysi blokirali promet oko hotela i skandirali protiv Mamića. Pjevali i pucali petarde

Baklje i dimne bombe, a i pokoja petarda eksplodirala je ispred hotela Sheraton na početku jedne od najvažnijih skupština maksimirskog kluba dok je unutra vladao kaos

Mamiću znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj, zaorilo se nešto iza 18 sati ispred hotela Sheraton gdje su se skupile stotine Bad Blue Boysa. Uz natpis "sloboda Dinamu" pratili su skupštinu maksimirskog kluba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije prošlo puno, a upalili su plave dimne bombe i bacili nekoliko petardi. Oni se ne mire s inicijativom da klub preuzme struja osuđenog bjegunca, žele promijeniti statut i omogućiti članovima kluba da biraju predstavnike.

- Nitko nek ništa ne baca naprijed - viknuo je jedan od predstavnika.

Zagreb: Bad Blue Boysi počeli s najvijanjem i bakljama Zagreb: Bad Blue Boysi počeli s najvijanjem i bakljama Zagreb: Bad Blue Boysi počeli s najvijanjem i bakljama

Promet, zanimljivo, nije bio zaustavljen. Orilo se ispred Sheratona "Dinamo, Dinamo" uz transparente s prekriženom Mamićevom glavom. Policija sve budno prati.

- Oooo, slobodni Dinamo - vikali su BBB-i.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na početku skupštine kaos

Već sam početak skupštine donio je spektakl. Predsjednik kluba Mirko Barišić nije završio ni prvu rečenicu, a skupštinar Jure Zovko tražio je povredu poslovnika. Za samo nekoliko trenutaka kod glavnog stola bio je i Damir Zorić, uskoro se u sve umiješalo osiguranje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bilo je tu žestokog nadglasavanja, dobacivanja s jedne na drugu stranu dvorane, a "mamićevci" su se bunili što za glavnim stolom sjedi odvjetnik Damir Linta. Mirko Barišić nije mogao do riječi, "Klemmovci" su imali više posla nego na većini Dinamovih utakmica, pa je Mirko Barišić proglasio pauzu od 10 minuta.

Tijek skupštine pročitajte OVDJE.

Zagreb: Bad Blue Boys ispred hotela pale bakle i navijaju dok traje skupština Dinama Zagreb: Bad Blue Boys ispred hotela pale bakle i navijaju dok traje skupština Dinama Zagreb: Bad Blue Boys ispred hotela pale bakle i navijaju dok traje skupština Dinama

Najčitaniji članci