To je to što me zanima!

VIDEO Cirkus u NBA-u: Zvijezda Minnesote napala je suigrača, poslali ga doma usred utakmice

Rudy Gobert nije prihvatio prigovore Kylea Andersona na jednom time-outu na utakmici Minnesote i New Orleans. Francuz je nasrnuo na suigrača, izbacili su ga iz momčadi
Vidi originalni članak

Pobjeda košarkaša Minnesote protiv New Orleansa u zadnjem kolu prvog dijela NBA lige (113-108) pala je u u drugi plan zbog verbalnog i fizičkog okršaja suigrača iz Timberwolvesa Rudyja Goberta i Kylea Andersona na jednom time-outu.

Nezadovoljni igrom svoje momčadi, koja je u tom trenutku, četiri i pol minute prije kraja prvog poluvremena, gubila 12 koševa razlike, Anderson i Gobert raspravljali su se dok je trener Chris Finch pokušao nacrtati neku akciju.

Francuz Rudy Gobert (30), najveća zvijezda Minnesote, nije prihvatio povišeni ton Andersona i snažno ga je odgurnuo desnom rukom. Ovaj mu je htio uzvratiti, ali u tome su ga spriječili drugi suigrači.

POGLEDAJTE VIDEO:

Goberta su nakon svega poslali kući usred utakmice, a u drugom dijelu nije zaigrao ni Jaden McDaniels koji je rukom udario u zid na putu do svlačionice.

- Mislim da su se temperamenti rasplamsali, to je sve. Želimo pobjeđivati utakmice, to je tako. Nije prvi put da je netko zamahnuo prema meni - rekao je Anderson.

'Emocije su me prebacile'

- Njegovo ponašanje na klupi bilo je neprihvatljivo, a situaciju ćemo rješavati interno - rekao je sportski direktor Minnesote Tim Connelly koji je ljetos doveo Goberta iz Ute.

Gobert se nakon svega ispričao na Twitteru.

"Emocije su me prebacile. Nisam smio reagirati kako sam reagirao bez obzira na to što je rečeno. Želim se ispričati navijačima, organizaciji i pogotovo Kyleu, kojega volim i poštujem kao suigrača", napisao je.

Čudne metode iskazivanja ljutnje očito su upalile jer su Wolvesi u zadnjoj četvrtini okrenuli utakmicu u svoju korist i izborili osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji, iznad New Orleansa, i igrat će play-in protiv LA Lakersa.

Rudyju Gobertu to nije bio prvi incident pred kamerama. Bivši suigrač Bojana Bogdanovića na početku pandemije korona virusa 2020. ismijavao je mjere zaštite i dirao mikrofone i diktafone na konferenciji za medije. Dan poslije potvrđena mu je zaraza kao prvom igraču u NBA-u.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vedran. Dj 10.04.2023.

    Autor ovog teksta očiti je primjer novinara koji neprati nba jer bi znao da u svakoj uspješnoj ekipi bilo sukoba i da to nije nista novo.zato brate drži se tema o cijepivu a makni se od košarke.hvala

  • Ugodan 10.04.2023.

    Domorodačka posla

  • 10.04.2023.

    Black Lives Matter..

Komentiraj...
Vidi sve komentare