To je to što me zanima!

VIDEO Cristiano iz slobodnjaka pogodio kamermana u glavu pa majstorski zabio novi gol

Ronaldo je s 38 godina najbolji strijelac i asistent saudijske lige, koja je ovog ljeta u svoje redove dovela brojne europske zvijezde. Portugalac je zabio gol u čak četvrtoj uzastopnoj utakmici
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (38) zabio je gol u četvrtoj uzastopnoj utakmici u pobjedi Al-Nassra na gostovanju protiv Al-Raeda.

Portugalac je najbolji strijelac saudijske lige s 38 godina, iako su brojne europske zvijezde tijekom ljeta preselile na Arapski poluotok. Čak sedmi gol u prvenstvu zabio je na spektakularan način.

NOGOMETNI VELIKANI Cristiano: Rivalstvo s Messijem je gotovo. Nikad nismo večerali, ali smo skupa ispisali povijest

Majstorsom fintom oslobodio se čuvara u 78. minuti i zatim rutinski pospremio u mrežu za vodstvo Al-Nassra od 3-0. Ranije su golove zabili Mane i Talisca, a konačnih 3-1 postavio je Fouzair u 89. minuti.

Gol Ronalda pogledajte OVDJE.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret.

Utakmicu je obilježio i slobodan udarac za Al-Nassr u 63. minuti na rubu kaznenog prostora. Ronaldo je preuzeo odgovornost, a gađao je pored živog zida u suprotni kut. 

LJUBOMORA JE GADNA Rio Ferdinand ispalio: Cristiana su pokrali za onu Zlatnu loptu koju je osvojio Luka Modrić NEMA MU KRAJA Cristiano poput sjajnog stroja: Ronaldo zabio novi gol i ispisao nogometnu povijest u pobjedi

Međutim, njegov je pokušaj bio neprecizan i završio je u glavu kamermana koji je iza gola snimao utakmicu. Situaciju možete pogledati OVDJE.

Al Nassr je šesti u prvenstvu s 12 bodova u šest odigranih kola. Ronaldo, Brozović i društvo zaostaju četiri boda za vodećim Al-Hilalom, kojeg predvodi Neymar.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čika Darac 17.09.2023.

    Ronaldo je za Messija Haaland…

Komentiraj...
Vidi sve komentare