To je to što me zanima!

VIDEO Čudesni Eriksen zaigrao prvi put za Dansku od srčanog udara i zabio nakon 2 minute

Malo tko je vjerovao da će se Eriksen vratiti 'ozbiljnom' nogometu, a ni najveći optimisti vjerojatno nisu mislili da će Danac ponovno zaigrati na najvećoj sceni, a on je samo nastavio tamo gdje je stao
Vidi originalni članak

Prije točno 287 dana Christian Eriksen srušio se na travnjaku u Kopenhagenu, a cijeli je svijet zanijemio... Danas je Danac prvi put nakon scene koja je potresla nogometni svijet ponovno obukao nacionalni dres.

Pogledajte video: Liječnik koji je spasio Eriksena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I trebalo je samo dvije minute da mađioničar iščupa trik iz rukava! Nogometaš Brentforda na poluvremenu je zamijenio Lindstroma, a već u 48. prekrasno je odapeo i i pogodio rašlje! Bio je to njegov 37. pogodak u 110. nastupu za reprezentaciju Danske.

Fantastičan gol Eriksena možete pogledati ovdje.

Malo tko je vjerovao da će se Eriksen vratiti 'ozbiljnom' nogometu, a ni najveći optimisti vjerojatno nisu mislili da će Danac ponovno zaigrati na najvećoj sceni, a on je samo nastavio tamo gdje je stao prije već spomenutog incidenta. Samo je morao promijeniti ligu budući da Talijani ne dopuštaju defibrilatore...

Njegov gol nije pomogao Dancima da izbjegnu poraz kod Nizozemske (4-2), no rezultat je nakon ovakve čudesne scene ionako ostao u nekom drugom planu.

Inače, strijelci za Nizozemce bili su Bergwijn (16', 71'), Ake (29') i Depay (38'), dok je za Dance mrežu zatresao još Vestergaard (20').

Idi na 24sata

Komentari 23

  • čovik-s-juga 27.03.2022.

    Kad drugi put padne na travu...

  • Mihaljbo 27.03.2022.

    Ili je nivi isus ukiy elmilivkilibjev me llllilli je usuuli je novi,? Vjerovat????  Ili il jm

  • dusansk 27.03.2022.

    Jos je pogodio i stativu pred kraj utakmice sa nekih 20-25 metara....

Komentiraj...
Vidi sve komentare