Sport

Komentari 23

VIDEO Čudesni Eriksen zaigrao prvi put za Dansku od srčanog udara i zabio nakon 2 minute

VIDEO Čudesni Eriksen zaigrao prvi put za Dansku od srčanog udara i zabio nakon 2 minute

Malo tko je vjerovao da će se Eriksen vratiti 'ozbiljnom' nogometu, a ni najveći optimisti vjerojatno nisu mislili da će Danac ponovno zaigrati na najvećoj sceni, a on je samo nastavio tamo gdje je stao

Prije točno 287 dana Christian Eriksen srušio se na travnjaku u Kopenhagenu, a cijeli je svijet zanijemio... Danas je Danac prvi put nakon scene koja je potresla nogometni svijet ponovno obukao nacionalni dres.

Pogledajte video: Liječnik koji je spasio Eriksena

I trebalo je samo dvije minute da mađioničar iščupa trik iz rukava! Nogometaš Brentforda na poluvremenu je zamijenio Lindstroma, a već u 48. prekrasno je odapeo i i pogodio rašlje! Bio je to njegov 37. pogodak u 110. nastupu za reprezentaciju Danske.

Fantastičan gol Eriksena možete pogledati ovdje.

International Friendly - Netherlands v Denmark

Malo tko je vjerovao da će se Eriksen vratiti 'ozbiljnom' nogometu, a ni najveći optimisti vjerojatno nisu mislili da će Danac ponovno zaigrati na najvećoj sceni, a on je samo nastavio tamo gdje je stao prije već spomenutog incidenta. Samo je morao promijeniti ligu budući da Talijani ne dopuštaju defibrilatore...

Njegov gol nije pomogao Dancima da izbjegnu poraz kod Nizozemske (4-2), no rezultat je nakon ovakve čudesne scene ionako ostao u nekom drugom planu.

International Friendly - Netherlands v Denmark

Inače, strijelci za Nizozemce bili su Bergwijn (16', 71'), Ake (29') i Depay (38'), dok je za Dance mrežu zatresao još Vestergaard (20').