To je to što me zanima!

VIDEO Dinamo zaintrigirao navijače: Oršić ipak ostaje!

Oršić i dalje ostaje igrač Dinama te se veselimo što će zajedno sa svojim suigračima sudjelovati u nastavku sezone i svojim igrama doprinijeti ostvarivanju cilja, napisali su iz Dinama
Vidi originalni članak

Proteklih dana u Maksimir je stigla službena ponuda engleskog premierligaša Burnleyja za Mislava Oršića, ali Zagrepčani nisu popuštali oko uvjeta. Brojni su se već bili oprostili od hrvatskog reprezentativca, ali Dinamo nije bio zadovoljan o načinu isplate visine transfera koji je trebao biti između osam i devet milijuna eura. Iz Dinama su priopćili kako Oršić ipak ostaje u Dinamu. 

"Proteklih dana velik interes javnosti i navijača izazvao je mogući transfer igrača Mislava Oršića u engleski klub Burnley. Nastavno na tu temu GNK Dinamo obavještava javnost da je donesena odluka da Mislav Oršić i dalje ostaje igrač Dinama te se veselimo što će zajedno sa svojim suigračima sudjelovati u nastavku sezone i svojim igrama doprinijeti ostvarivanju cilja, a to je osvajanje novog naslova prvaka Hrvatske", napisali su na društvenim mrežama iz Dinama. 

Mislav Oršić puno je toga dao "modrima", na europskoj sceni rušio je Atalantu, Tottenham i West Ham, a navijače hrvatskog prvaka navikao na sjajne partije pa su mnogi čak zaboravili kako je "plavi 99" zabijao i Rosenborgu, Šahtaru, CSKA Moskvi, Villarrealu, Rapidu.

Hvatskog reprezentativca u nedjelju očekuje derbi s Rijekom, a susret počinje u 17.30. Dinamo, Rijeka i Osijek imaju po 40 bodova dok je Hajduk na četvrtom mjestu s pet bodova manje. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • George Koch 29.01.2022.

    djesu jajdukovci koji bi prodali cijelu momčad za 10milijuna 😁😁😁😁

  • Joža-gulikoža 29.01.2022.

    Oršić vrijedi više od cijelog Hajguka ! " cili Ajduk samo 9 miliona ao vridi. Ae,E ea,ae .

  • Purger Zagreb 29.01.2022.

    Nije to Hajduk, da prodaje na kilu.......................

Komentiraj...
Vidi sve komentare