To je to što me zanima!

VIDEO Đoković nasmijao tisuće ljudi na treningu prije US Opena

Odradio je trening na Artur Asheu pred mnoštvom fanova koji su ga dočekali pljeskom i ovacijama, a s tribina ga je pratilo nekoliko tisuća ljudi. Odlučio im je zahvaliti na svoj način - imitacijom kolega i kolegica s Toura
Vidi originalni članak

Nakon što ga dvije godine nije bilo jer nije mogao ući u SAD, Novak Đoković (36, ATP 2.) vraća se na US Open. Trostruki osvajač Grand Slama na tvrdoj podlozi nije se cijepio protiv korone, ali sad to više nije bitno pa može igrati i 'preko bare'. 

NAPISAO MU ŠALJIVU PORUKU Novak Đoković ispisao povijest pa se našalio s protivnikom, evo što mu je napisao na majicu...

Odradio je trening na Artur Asheu pred mnoštvom fanova koji su ga dočekali pljeskom i ovacijama, a s tribina ga je pratilo nekoliko tisuća ljudi. Odlučio im je zahvaliti na svoj način - imitacijom kolega i kolegica s Toura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sportal.rs (@sportal_srbija)

Tako se ponašao poput Nicka Kyrgiosa, Daniila Medvedeva, oponašao je i bivšu kolegicu Mariju Šarapovu, a 'na tapeti' se našao i trener Goran Ivanišević. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • June67 25.08.2023.

    On nije birao gdje će se rodit i ko će mu biti roditelj. Podržao je hrvate puno puta u sportu i nedaćama. Ja ga nisam mogao smisliti ali mu se sad divim kao i Luki Modriću koji sa 38 godina piše povijest sporta. Neće biti najvoljeniji ali koga briga, to što radi sa toliko godina je nevjerojatno. Da je naš Goran bio tako uspješan isto bi bili ponosni na njega, kao što smo i ponosni za sve što je napravio on i naši sportaši. I uvjek će zapad više voliti nekog švicarca ili španjolca, nego nekog s Balkana bez obzira kako se on zvao ili otkuda dolazi. A živeći u Europi preko 30 godina u više zemalja to vam mogu i potvrditi. Budimo ponosni na svoje i pustimo politiku van sporta.

  • the_chosen_one 24.08.2023.

    Najiritantnija osoba u svijetu tenisa. Valjda je zaboravio NATO bombardiranje, koje kao ne može zaboravit, pa je došao igrat u SAD.

Komentiraj...
Vidi sve komentare