To je to što me zanima!

VIDEO Đoković ručnikom pokrio glavu, nije uspio zaustaviti suze

Uzeo je trenutak da se sabere, ali osjećaji su bili prejaki. Potekle su suze niz obraze i Đoković je još jednom pokazao svoju emotivnu stranu
Vidi originalni članak

Novak Đoković je ispisao povijest. S uvjerljivih 3-0 (7-6, 6-3, 7-5) pobijedio je Norvežanina Caspera Ruuda u finalu Roland Garrosa i osvojio 23. Grand slam u karijeri.

Iza sebe je ostavio vječite rivale Rafaela Nadala i Rogera Federera te se usamio na vrhu liste tenisača s najviše osvojenih Grand slamova. Nadal je ostao na 22, a Federer je karijeru završio s 20.

BURNO FINALE Ivanišević lupao po stolici, Đoković se svađao sa sucem pa poručio navijaču: Ajde ćuti više!

Norvežanin je pružio otpor koliko je išlo, ali nije mogao protiv raspoloženog Srbina, koji je u polufinalu izbacio prvog tenisača svijeta Carlosa Alcaraza. A jednom kada je pogodio zadnji poen, sjeo je na klupu i zaplakao.

Pokrio je glavu ručnikom, uzeo trenutak da se sabere, ali emocije su bile prejake. Potekle su suze niz obraze i Đoković je još jednom pokazao svoju emotivnu stranu.

Emocije nije mogao suzdržati ni Goran Ivanišević. Hrvatska teniska legenda i sadašnji Novakov trener odjurio je u tunel pri slavlju.

VIDEO Đoković otrčao u zagrljaj svojoj ekipi, a Ivaniševiću je sve bilo previše. Sakrio se u tunel...

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Miške 12.06.2023.

    Bravo Đole

  • Bekson 11.06.2023.

    Žalosno je što u komentarima uvik ima svega i svačega..Nole svaka čast,pozdrav iz Hrvatske...Bilo nas je i danas koji smo navijali za tebe,a hrvati smo, samo smo spremni rec realno da si najbolji na svijetu i naš(balkanac:).

  • Sultanx 11.06.2023.

    Najbolji i nanormalniji od svih. Bravo za Djokovica i njegove roditelje koji su ga odgojili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare