Obavijesti

Sport

Komentari 60

Ivanišević lupao po stolici, Đoković se svađao sa sucem pa poručio navijaču: Ajde ćuti više!

Ivanišević lupao po stolici, Đoković se svađao sa sucem pa poručio navijaču: Ajde ćuti više!

Novak Đoković je u finalu Roland Garrosa pobijedio Ruuda i osvojio treću titulu u Parizu, a meč je obilježio dramatični prvi set u kojem je srpski tenisač gubio živce

VIDEO

Za razliku od momčadskih sportova, tenisači nemaju pravo na loš dan. Nema suigrača koji će ih pogurati kada ne ide ili odigrati umjesto njih. Na teniskom terenu prepušteni su sami sebi i jedino njihovo utočište je box u kojem se nalazi njihov tim. Od njih traže savjete i riječi podrške kada ne ide, pohvale i ohrabrivanje kada ide sve po planu, ali nerijetko im pukne film pa bijes iskale na drugima. Takvo nešto vrlo često viđamo kod Novaka Đokovića.

Novak Đoković je u finalu Roland Garrosa pobijedio Ruuda (7-6, 6-3, 7-5) i osvojio treću titulu u Parizu, a meč je obilježio dramatični prvi set u kojem je srpski tenisač gubio živce Trajao je duže od sat i 20 minuta, igrale su se duge izmjene i strašno iscrpljujući poeni, a srpski tenisač je u nekoliko navrata gubio živce.

French Open

Izgubio je živce tijekom predaha. Prigovorio je sucu da štopericu koja mjeri vrijeme odmora stišće odmah po završetku poena, prije nego tenisači sjednu na stolicu.

- Ne razumijem kako nas možeš požurivati i govoriti da je kraj pauze. Čovječe, ovdje set traje 70 minuta, a igra se na mogućih pet setova - podignuo je glas Đoković.

Video pogledajte OVDJE

French Open French Open

Bila je to velika borba u prvom setu. Ruud je vrlo rano napravio break i vodi 3-0, srpski tenisač ušao je u seriju pogrešaka i nije izgledao dobro. Nervoza i sama pomisao da pobjedom može ispisati tenisku povijest učinili su svoje, a posebno je kuhalo u njegovom boxu. Trener Goran Ivanišević je u jednom trenutku počeo udarati po stolici. Svako malo hvatao se za glavu, uzdisao. Bilo je jako teško smireno pratiti meč.

Nekoliko puta je zbunjeni Đoković dizao ruke i zaderao se.

- Što da radim, što, reci mi.

Prvi set otišao je u tie-break, a srpski tenisač je tu neprikosnoven. Sa 7-1 odveo je prvi set u svoju korist pa furiozno otvorio drugi set ranim breakom. Tu mu je na piku bio jedan navijač koji ga je ometao kod servira.

- Pa ajde ćuti više. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!