To je to što me zanima!

VIDEO Doktor LM10: Majer u devetom nastupu u Ligue 1 učinio što nitko dosad nije...

Majer je postao prvi nogometaš (od 2006. se vodi statistika) kojemu je pošlo za nogom da u istoj utakmici namjestio sva tri gola istom igraču. I to u tek devetom nastupu u francuskom prvenstvu. Nevjerojatno...
Vidi originalni članak

Rennes našeg Lovre Majera zasjeo je barem privremeno na drugo mjesto Ligue 1 nakon što je u 17. kolu s 5-0 deklasirao Saint Etiennea. Junaci susreta bili su Martin Terrier koji je zabio hat trick te naš Majer koji mu je asistirao za sva tri gola!

Zanimljivo, Majer je postao prvi nogometaš (od 2006. se vodi statistika) kojemu je pošlo za nogom da u istoj utakmici namjestio sva tri gola istom igraču. I to u tek devetom nastupu u francuskom prvestvu. Nevjerojatno!

Posebno su atraktivne bile prva i druga... Lovro je primio loptu na suparničkoj polovici leđima okrenut prema golu te savršenom loptom kroz 'srce obrane' poslužio Francuza koji je bio nepogrješiv u situaciji '1 na 1'. Na novu majstoru bivšeg veznjaka zagrebačkog Dinama čekali smo tek šest minute. 

Pogledajte prvu asistenciju Majera.

Lopta je od odbijanca došla na lijevu stranu gdje je Lovro imao dosta vremena odlučiti što napraviti s loptom, a on je izabrao najbolju opciju. To je Lovro Majer, jednostavan i učinkovit! Odlučio se Majer poslati loptu na peterac gdje je ponovno bio Terrier. Za treću asistenciju, doduše, može zahvaliti fantastičnom 24-godišnjem Francuzu koji je pogodio prekrasno s 25 metara iskosa.

CHAMPIONNAT Hrvati u Ligue 1: Monacu remi, Majerov Rennes srušio Lorient

Pogledajte drugu i treću asistenciju Majera.

Hrvatski je reprezentativac igru napustio u 81. minuti kada ga je zamijenio Ugochukwu, a isti je igrač dvije minute kasnije postavio konačan rezultat. Ranije je za 3-0 Macon zabio u svoju mrežu.

Rennes nakon 17 kola ima 31 bod, 11 manje od vodećeg PSG te jedan više od Marseillea koji ima i utakmicu manje.

KOVAČ SLAVIO Nice otkinuo bod PSG-u, Grbić bolji od Majera u derbiju kola

Idi na 24sata

Komentari 104

  • bakaslis 05.12.2021.

    Normalno da Dinamo gubi danas, da je tu LM bila bi druga priča, plus Gvardiol, Jakiić, Stanojecić i najveća greška jer je otiša za sitnu lovu, Gavranović

  • jumar 05.12.2021.

    Zapravo su bile 4 asistencije, ali je jedan udarac obranjem, pa se od suparničkog igrača odbio u mrežu kao autogol. Tako se asistencija piše onome tko je šutirao, a ne Majeru.

  • nokia8 05.12.2021.

    Bolji skor ima od lesija na tebeli, zajedno imaju po jedan gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare