Sport

Komentari 104

VIDEO Doktor LM10: Majer u devetom nastupu u Ligue 1 učinio što nitko dosad nije...

VIDEO Doktor LM10: Majer u devetom nastupu u Ligue 1 učinio što nitko dosad nije...

Majer je postao prvi nogometaš (od 2006. se vodi statistika) kojemu je pošlo za nogom da u istoj utakmici namjestio sva tri gola istom igraču. I to u tek devetom nastupu u francuskom prvenstvu. Nevjerojatno...

Rennes našeg Lovre Majera zasjeo je barem privremeno na drugo mjesto Ligue 1 nakon što je u 17. kolu s 5-0 deklasirao Saint Etiennea. Junaci susreta bili su Martin Terrier koji je zabio hat trick te naš Majer koji mu je asistirao za sva tri gola!

Zanimljivo, Majer je postao prvi nogometaš (od 2006. se vodi statistika) kojemu je pošlo za nogom da u istoj utakmici namjestio sva tri gola istom igraču. I to u tek devetom nastupu u francuskom prvestvu. Nevjerojatno!

Posebno su atraktivne bile prva i druga... Lovro je primio loptu na suparničkoj polovici leđima okrenut prema golu te savršenom loptom kroz 'srce obrane' poslužio Francuza koji je bio nepogrješiv u situaciji '1 na 1'. Na novu majstoru bivšeg veznjaka zagrebačkog Dinama čekali smo tek šest minute. 

Ligue 1 - Lorient v Stade Rennes

Pogledajte prvu asistenciju Majera.

Lopta je od odbijanca došla na lijevu stranu gdje je Lovro imao dosta vremena odlučiti što napraviti s loptom, a on je izabrao najbolju opciju. To je Lovro Majer, jednostavan i učinkovit! Odlučio se Majer poslati loptu na peterac gdje je ponovno bio Terrier. Za treću asistenciju, doduše, može zahvaliti fantastičnom 24-godišnjem Francuzu koji je pogodio prekrasno s 25 metara iskosa.

Pogledajte drugu i treću asistenciju Majera.

Hrvatski je reprezentativac igru napustio u 81. minuti kada ga je zamijenio Ugochukwu, a isti je igrač dvije minute kasnije postavio konačan rezultat. Ranije je za 3-0 Macon zabio u svoju mrežu.

Europa Conference League - Group G - Stade Rennes v Vitesse Arnhem

Rennes nakon 17 kola ima 31 bod, 11 manje od vodećeg PSG te jedan više od Marseillea koji ima i utakmicu manje.

Najčitaniji članci