To je to što me zanima!

VIDEO Drama u slovenskoj ligi. Senijad Ibričić dobio šamarčinu

Pljuska trenera protivničke momčadi Ibričića nije baš dirnula. Čak se na njegovom licu vidio i blagi osmijeh, a očekuje se oštra kazna za trenera Radomlja Olivera Bogatinova koji je nasrnuo na legendu Hajduka
Vidi originalni članak

Tenzije su bile visoke na utakmici 36. kola slovenske Prve lige. Radomlje je ugostilo Domžale, a domaćin je slavio 1-0 zahvaljujući golu Filipa Čuića u 88. minuti.

Tada su emocije eksplodirale. Oliver Bogatinov, trener domaće ekipe, ošamario je Senijada Ibričića (37) nakon prepirke. Očito se nije mogao smiriti, pa je fizički napao Ibričića, legendu HNL-a i sportskog direktora Domžala.

IKONA S POLJUDA Ibričić: Hrvatska je napravila reklamu za cijeli Balkan. Valjda će i Hajduku više doći ta titula SENIJAD IBRIČIĆ Miljenik navijača Hajduka se umirovio: Nema tih para za koje bih potpisao za Dinamo...

Incident možete vidjeti OVDJE.

Ibričić je za Hajduk odigrao 92 utakmice, zabio 40 golova i asistirao 22. Smatraju ga legendom kluba, kao i Domžale, za koje je zabio 49 golova u 185 utakmica.

Zanimljivo, Ibričića uopće nije trznuo napad Bogatinova. Čak se pomalo i nasmiješio, a sudac Denis Šabanagić spriječio je nastavak sukoba.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Dalmatinski čovik 1986 21.05.2023.

    Senijad Ibričić pravi Splićo

  • grgech00 21.05.2023.

    Koliko je ono sezona čovjek odigrao u Hajduku? Ne računajući one dvije na zalasku karijere, mislim da je odgovor 3.Nogometna legenda jeste, legenda BiH sporta jeste, ali legenda Hajduka nije.

  • vječitipoštenjak 21.05.2023.

    Legenda HNL-a?? Zanimljivo, velika rvatina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare