To je to što me zanima!

VIDEO Evo kako su Fury i Wilder preživjeli sve teške nokdaune

Pet puta padali su boksači u meču za svjetsku titulu, naizmjence. Jedanaest fantastičnih rundi i obilje akcije iznijedrili su sjajan okršaj! Pogledajte što se sve događalo u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Teškaški meč godine, meč desetljeća, jedan od najboljih u povijesti bez ikakve sumnje!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tyson Fury (31-0-1) nokautirao je američkog izazivača Deontaya Wildera (42-2-1) u 11. rundi spektakularnog meča u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Fury je obranio WBC i The Ring naslove koje je osvojio upravo protiv Wildera nokautom u prethodnom meču.

KOMENTAR Konačan kraj Amerikanaca, Las Vegas sad postaje druga liga...

Akcija je krenula već od prve runde kada se dalo naslutiti da neće biti previše taktiziranja. Oba boksača su beskompromisno jurnula prema naprijed i prvi nokdaun vidjeli smo već u trećoj rundi. Wilder je završio na podu, no već iduću rundu na podu je bio - Tyson Fury.

SJEDIO MU NA FACI Fury opet pjevao pa otkrio: Nije mi htio ni čestitati! Baš je idiot

I to dva puta u istoj rundi! Wilder je bio blizu završetka meča u četvrtoj dionici, no Furyja je, kao i Amerikanca rundu ranije, spasilo zvono.

Nastavio se sjajan meč u kojem je pao velik broj udaraca da bi u desetoj rundi uslijedio novi nokdaun. Ponovno je Wilder završio na podu nakon brutalnog krošea Furyja.

Tu je polako krenuo početak kraja jer je Wilder bio vidno umoran i sve češće je spuštao ruke. A onda je u 11. rundi uslijedio silovit Furyjev kroše te treće brojanje za Wildera i priči je bio kraj.

VIDEO SAŽETKA MEČA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 6

  • anatom 11.10.2021.

    Kralj šta je je- sve dok ne naleti na Hrgu ! :) Bez zezanja

  • Bummser 30 10.10.2021.

    Kralj Ringa

  • tompa7891 10.10.2021.

    doktor boxa za sve ostale

Komentiraj...
Vidi sve komentare