To je to što me zanima!

VIDEO Jedan je Luka: Zvijezda Cityja tražila Modrića po terenu

Kevin de Bruyne nije igrao prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka na Santiago Bernabeuu, ali je nakon utakmice smjesta ušao na travnjak i tražio hrvatskog reprezentativca Luku Modrića
Vidi originalni članak

Real Madrid i Manchester City odigrali su utakmicu za pamćenje u četvrtfinalu Lige prvaka. Na Santiago Bernabeuu, na kojem je krov stadiona bio zatvoren kako bi atmosfera bila što užarenija, ova dva favorita za europsku krunu odigrali su 3-3, a svi hrvatski reprezentativci su igrali na utakmici.

Joško Gvardiol je zabio gol i zajedno s Mateom Kovačićem igrao od prve minute, a Luka Modrić ušao je u 73. minuti, upravo nakon Gvardiolova gola. 

Ono što je bilo iznenađenje prije utakmice jest odluka Pepa Guardiole da Kovačić zaigra od prve minute umjesto Kevinea De Bruynea, zvijezde Cityja i nezaobilazne karike "građana". Međutim, De Bruyneu je pozlilo prije utakmice i nije mogao pomoći suigračima.

PRVI GOL ZA CITY VIDEO Tako to radi naš Gvardiol! Joško je strašno zabio 'slabijom' nogom prvi gol za 'građane'

- Nije se osjećao dobro. Tijekom dana smo imali sastanak, bio je spreman, onda je došao u svlačionicu, počeo povraćati, pa je rekao kako nije spreman - objasnio je Guardiola.

KAKAV IGRAČ Znate li tko je najbolji hrvatski strijelac u Ligi prvaka otkad je Gvardiol debitirao? Da, Joško

Belgijski reprezentativac oduševio je potezom nakon utakmice. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, sjurio se prema terenu, i to prema Modriću. Prišao mu je, razmjenili su nekoliko riječi, a onda je zamolio Modrića za dres, a hrvatski reprezentativac smjesta mu ga je dao.

De Bruyne ove sezone muku muči s ozljedama, zbog čega je odigrao tek 16 utakmica u svim natjecanjima (i tek jednu u Ligi prvaka). Ali kada je na terenu, onda i pokazuje svoju klasu, zabio je četiri gola uz 14 asistencija ove sezone. 

ODLIČNI GVARDIOL Joško nakon krasnog prvijenca: 'Dodir nije bio najbolji. Rekao sam da ću je opaliti pa što bude'

Modrić je ove sezone u 35 utakmica zabio dva gola uz šest asistencija.

Uzvrat Cityja i Reala je 17. travnja na Etihadu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Bull 1977* 10.04.2024.

    Mi nismo ni svjesni koliko je Luka velik.

  • miholjac 10.04.2024.

    Trebao je Modrića ubaciti u 60 min ili čak na poluvremenu Ancelotti.. Ovako su pali u igri pogotovo Kroos

  • andi_1 10.04.2024.

    Luka je svjetski Brand…kom krivo kom pravo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare