To je to što me zanima!

VIDEO Kaos u Mostaru: Navijači Veleža ispalili rakete i skoro pogodili bivšeg igrača Hajduka

Dugo mostarski derbi nije bio ovako dočekan. Velež do trenutka utakmice više od tri godine nije imao pobjedu protiv gradskog rivala, koji je prošle godine osvojio prvenstvo, a ove sezone igra i skupinu Konferencijske lige
Vidi originalni članak

U mostarskom derbiju u sklopu 14. kola Premijer lige BiH, Velež je došao do uvjerljive pobjede protiv Zrinjskog, a njihovu utakmicu obilježili su i huliganski neredi.

Dugo mostarski derbi nije bio ovako dočekan. Velež do trenutka utakmice više od tri godine nije pobijedio gradskog rivala, koji je prošle godine osvojio prvenstvo, a ove sezone igra i skupinu Konferencijske lige. Međutim, uvjerljivom pobjedom u derbiju Velež je uhvatio priključak s vrhom poretka. Domaćin je poveo golom kapetana Nermina Haskića, a Giorgi Guliašvili zabio je dva gola za konačnih 3-0.

VELEŽ JE SLAVIO FOTO Mostarski derbi prekinut dva puta! Pogledajte sporan transparent navijača Veleža

PORAZ PLEMIĆA Legia slavila protiv Zrinjskog: Mostarci su nadigrani u Varšavi

Utakmicu je obilježio incident u prvom poluvremenu zbog kojeg je utakmica prekinuta. Huligani među navijačima Zrinjskog su s tribina bacali baklje u teren, a sukobili su se i s navijačima Veleža, prema bosanskohercegovačkim medijima, naposlijetku i s policijom. 

Sudac Irfan Peljto poslao je igrače u svlačionicu, a prekid je dugo trajao. Utakmica je nedugo nakon nastavka ponovno prekinuta zbog transparenta kojeg su unijeli navijači Veleža, na transparentu su bili kukasti križ, ustaško U, Davidova zvijezda i muški spolni organ. Transparent je uklonjen i utakmica je nastavljena. Navijači Veleža su sa svoje tribine ispalili i rakete zbog čega je bio još jedan prekid.

@nogometnifanatik Red Army gađao Kiša raketama #redarmy #mostar #zrinjski #velež #ultrasi #hercegovina #bih ♬ Capcarap - Cunami Flo

Ispaljeno je nekoliko raketa, a jedna od njih skoro je pogodila i nogometaša Zrinjskog Tomislava Kiša, bivšeg člana Hajduka.

Pobjedom na utakmici Velež se približio vodećem Borcu (33 boda) i drugoplasiranom Sarajevu (27). Zrinjski ima 26 bodova s utakmicom manje, a Velež ima 25 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zelkan 14.11.2023.

    Nihad u istočnom Mostaru nikad nije bio aktivniji,podrška Izraelu i Dodiku

  • panda2 14.11.2023.

    Ispaljivanje raketa na igrače Zrinjskog muslimanski graDŽanski mediji nazivaju "sjajnim vatrometom", a hvale i ogromnu palestinsku zastvu i prisjećanje na vojne operacije kojima je nestalo Hrvata sa druge strane Neretve. Nema ih ni danas tamo, za razliku od muslimana na zapadnoj strani.

  • Baloteli 14.11.2023.

    Navijaci zrinskog nisu ni bili na utakmici.Nisu se sukobili s policijom iako postoje video.Sve su to izmislili Bosanski novinari…Nema dno dna smo postali od drzave

Komentiraj...
Vidi sve komentare