To je to što me zanima!

VIDEO Kruži snimka Đokovića s četiri godine: Ostavi me, igram!

Nisu ga previše oduševili mikrofonom za karaoke, ali kad je dobio reket, sreći nije bilo kraja. Odmah je isprobao rekvizit koji će kasnije obilježiti njegov život i karijeru
Vidi originalni članak

Danas je najbolji tenisač svijeta, jedan od najboljih u povijesti s 20 osvojenih Grand Slamova, a u lipnju 1991. prvi je put primio reket u ruke. Snimka tog trenutka ponovno kruži društvenim mrežama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novak Đoković (34) dobio ga je s četiri godine nakon što ga se isprva nije dojmio mikrofon za pjevanje karaoka. Kad je dobio reket, presretni Novak zapjevao je i istrčao s njime.

Stavio je lopticu u preveliki kombinezon, odmah vježbao servis i na poziv nekoga iz pozadine viknuo: "Ostavi me, igram tenis!".

POGLEDAJTE VIDEO:

Novak, kojega danas i dalje spominju u Australiji, taj je video na Instagramu podijelio u lipnju 2020. i napisao: "Haha, dobro je osvrnuti se na početke... Da se podsjetite kako je sve krenulo. Bio sam toliko sretan što sam dobio prvi reket, pogledajte moje lice 😍🎾".

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mony mony 30.01.2022.

    Ne znaci ako ima novaca da moze krivotviriti papire sto je zasluzio to je i dobio i treba ga kazniti mislio nece se doznati Doko To je Australija a ne Srbija 👎🏻

  • 29.01.2022.

    Sve do nedavno sam ga poštivao kao vrhunskog sportaša i civiliziranog čovjeka.

  • Idemo prema boljem 29.01.2022.

    Zadnje istrage donose dokaze da je Đoković manipulirao s potvrdama te da je potvrda o pozitivnosti napisana mnogo kasnije od 16 prosinca prošle godine. Kažnjivo djelo. Još priča nije gotova. Imat će on još više problema nego zabrana ulaska u Australiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare