To je to što me zanima!

VIDEO Kyliane, baš si okrutan: Provozao igrače Reala i govorio o budućnosti... Na španjolskom

Znam da igram za jedan od najboljih klubova na svijetu. Dat ću sve od sebe do kraja sezone. A ionako još nisam odlučio o svojoj budućnosti, rekao je Mbappé nakon što je zabio
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka francuski napadač PSG-a Kylian Mbappé zabio je Real Madridu gol u posljednjim sekundama sudačke nadoknade. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Htjeli smo biti spremni za ovako velike večeri. Sanjali smo ovakve noći. Htjeli smo pobijediti i prema pobjedi su nas gurali naši navijači. Gol? U šesnaestercu napadač uvijek drži kontrolu. Neymar je imao loptu, ja sam se izvukao na stranu i došao u situaciju jedan na dvojicu. Napadač uvijek mora napadati, a oni su se počeli povlačiti preda mnom. Obrambeni igrač je napravio korak unatrag, odlučio sam gdje želim ići i uspio sam provući loptu i gurnuti je ispod Courtoisa - kazao je francuski napadač nakon utakmice. 

Mbappé je zahvaljujući individualnoj kvaliteti donio pobjedu svojoj momčadi u 94. minuti, kada je nanizao tri igrača Reala i prizemnim udarcem matirao Courtoisa. 

POGLEDAJTE GOL MBAPPEA:

- Rekao sam da ću dati sve od sebe i to sam morao dokazati. Ovoga puta sam uspio, a zajedno ćemo to morati napraviti i u uzvratu na Bernabeu - rekao je Mbappé. 

O prelasku francuskog napadača u 'kraljevski' klub piše se već neko vrijeme, a navodno je s čelnicima već sve dogovorio. Na ljeto mu istječe ugovor s PSG-om s kojim je odbio potpisati novi pa čeka istek ugovora kako bi na ljeto mogao preseliti na Santiago Bernabeu. 

- Utječe li ova utakmica na moju budućnost? Ne! Znam da igram za jedan od najboljih klubova na svijetu. Dat ću sve od sebe do kraja sezone. A ionako još nisam odlučio o svojoj budućnosti. Želim se fokusirati na nogomet. Puno je stvari rečeno, svi znaju pomalo o svemu, a svi pričaju ni o čemu. Istina je da sam bio fokusiran na to da pomognem momčadi. Morat ćemo to još jednom pokazati 9. ožujka. Vrlo sam fokusiran i sretan u PSG-u - rekao je odlučno Mbappé, i to na španjolskom jeziku.

Njegovu igru prokomentirao je i trener Reala Carlo Ancelotti koji je svjestan kakvu bi klasu mogao dobiti sljedeće sezone.

- Mbappé? On je trenutno najbolji igrač u Europi, prelomio je utakmicu - zaključio je Ancelotti. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DeGogi se vratija 16.02.2022.

    Francuzski Livaja

  • majstorlale 16.02.2022.

    Ova dva koja se cude u obrani mogu u Koku dojti delat..na galge

  • A šta reći.. 16.02.2022.

    Mali je ne predvidljiv, brz, okretan, jako ga je tesko cuvati, sto se sinoc i vidjelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare