To je to što me zanima!

VIDEO Leao bacio u očaj bivšeg dinamovca. Maldini: Nisam još to vidio, pa on se uvijek smije!

Rafael Leao na glasu je kao igrač koji uvijek ima osmijeh na licu, a to se moglo vidjeti i tijekom čudesnog prodora kojim je namjestio gol za vodstvo Milana u Ligi prvaka protiv Napolija
Vidi originalni članak

Milan je u utorak navečer nakon 16 godina izborio polufinale Lige prvaka. Te 2007. godine otišli su do samog kraja i podignuli pehar osvajača LP, a ove se godine nadaju senzaciji i osmoj tituli europskog prvaka.

A glavni je čovjek u toj misiji Rafael Leao (23), portugalski reprezentativac koji je oduševio u četvrtfinalu protiv Napolija kojeg je Milan pobijedio s ukupnim rezultatom od 2-1. Naime, Leao je u 43. minuti projurio terenom. Potpuno je rasturio obranu Napolija usred stadiona nazvanom po Diegu Maradonu.

SVE SE PREOKRENULO VIDEO Ovako je Leao 'u prašini' ostavio Napolitance, a golmani obje momčadi su 'skinuli' penal

Leao je primio loptu duboko na polovici Milana. Projurio je prema protivničkom golu, a putem je svladao čak trojicu suparničkih igrača. 'Vožnju' je dobio i bivši dinamovac Amir Rrahmani (29). Olivieru Giroudu preostalo je samo da pospremi loptu u mrežu nakon što je Leao obavio posao.

Prodor Leaa i gol Girouda pogledajte OVDJE.

Čovjek koji se uvijek smije

Portugalac je inače na glasu kao igrač koji uvijek ima smiješak na licu. Isto je primijetila i legenda Milana, Paolo Maldini (54).

NAPOLI - MILAN 1-1 (1-2) Milan u polufinalu Lige prvaka nakon 16 godina! Giroud zabio presudni gol za tugu u Napulju

- Smije se svaki put kad zabije gol. Pa to nisam vidio kod nijednog igrača - rekao je Maldini, iako nije bio posve u pravu.

ODLAZI IZ MILANA Rebić će ipak napustiti Milan? Žele ga Fenerbahče i Wolfsburg!

Naime, Leao se nasmijao daleko prije nego što je Giroud zabio gol. Nosio je osmijeh na licu dok mu je nemoćni Tanguy Ndombele gledao u leđa, a ubrzo je asistirao za jedini gol Milana na utakmici.

- Želim nastaviti ovaj san, baš kao i svi igrači u Milanu! Želimo osvojiti Ligu prvaka, a sad smo korak bliže ostvarenju snova. Moramo pokušati do samog kraja - rekao je Leao nakon utakmice.

Transfermarkt procjenjuje Leaa na 80 milijuna eura, a Portugalac za Milan ove sezone ima 11 golova i 12 asistencija u 40 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bedak11 19.04.2023.

    Talijanska obrana

Komentiraj...
Vidi sve komentare