To je to što me zanima!

VIDEO Ludnica na 'Tuđmanu': 'Savagea' dočekala bakljada, pivo zamijenilo šampanjac...

Iako je po izlasku iz aviona ugledao tek zaručnicu 'lady Savage' Klaru, koja je ranije tijekom dana doputovala iz Londona, na parkingu je Babića dočekao velik broj kolega, sparing partnera i prijatelja
Vidi originalni članak

Alen 'Savage' Babić uspješno je odradio meč karijere i u Zagreb donio WBC Silver pojas. Hrvatski teškaš sletio je u nedjelju kasno navečer u Zračnu luku "Franjo Tuđman" gdje je i prigodno dočekan!

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je po izlasku iz aviona ugledao tek zaručnicu 'lady Savage' Klaru, koja je ranije tijekom dana doputovala iz Londona, na parkingu ga je dočekao velik broj kolega, sparing partnera i prijatelja, koji su mu priredili bakljadu i zalijevali ga pivom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alen "The Savage" Babić (@alenthesavagebabic)

Podsjetimo, Babić (31, 11-0) je u londonskoj O2 odradio najduži meč u karijeri i slavio protiv Poljaka Adama Balskog (31, 16-2) te tako zavrijedio status prvog izazivača protiv svjetskog prvaka bridgerweight kategorije - Oscara Rivasa (34, 28-1), koji je jedini poraz u karijeri doživio od Dilliana Whytea.

POGLEDAJTE SAŽETAK MEČA VIDEO Prljavi udarac umalo je Babića stajao pobjede. Vratio se i digao cijelu dvoranu na noge

Za napasti pojas, Babić će morati podići formu, ali i tehniku na neku višu razinu jer Balski se pokazao kao itekako 'tvrd orah', a Kolumbijac je za nekoliko klasa bolji borac od Poljaka. 

- Moja 'Savage' vojsko. Hvala vam iz dubine mojeg skromnog srca. Ne bih bio ovdje bez vas. Uvijek me zazivate i za vas sam spreman dati život. Ne za ovaj pojas, nego za svakog od vas pojedinačno. Za svakog prosječnog 'Joea' - rekao je Babić nakon pobjede.

'SAVAGE' POSTAO PRVAK Babić prozvao novog rivala: Ti si idući, nazvat ću te! A pojas ću nositi 20 dana i neću se tuširati

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Fortuna1895 23.05.2022.

    Brat naš,normalan covjek iz naroda i uvijek sam ga poštovao i volio čestitke na pojasu!🤩

  • japanokinezjapano 23.05.2022.

    Sada Leonardo mora dati sve od sebe.

  • mandalorian67 23.05.2022.

    Bravo Babiću ili Tutlek kako te ja zovem iz milja. Sjecam se kao jucer dok si dangubio pred diskotekama kao security. Ja vidio da imas volju i odlucio te trenirati. To su bili dani hahaha, kako sam te gonio i lemao, letio si na sve strane,ali sada si uspio i tako mi je drago. Kad se vidimo, tako cu ti od milja jednu roditeljsku maznut hahahaha. Cestitke jos jednom tulavac moj maleni

Komentiraj...
Vidi sve komentare