Sport

Komentari 8

VIDEO Ludnica na 'Tuđmanu': 'Savagea' dočekala bakljada, pivo zamijenilo šampanjac...

VIDEO Ludnica na 'Tuđmanu': 'Savagea' dočekala bakljada, pivo zamijenilo šampanjac...

Iako je po izlasku iz aviona ugledao tek zaručnicu 'lady Savage' Klaru, koja je ranije tijekom dana doputovala iz Londona, na parkingu je Babića dočekao velik broj kolega, sparing partnera i prijatelja

Alen 'Savage' Babić uspješno je odradio meč karijere i u Zagreb donio WBC Silver pojas. Hrvatski teškaš sletio je u nedjelju kasno navečer u Zračnu luku "Franjo Tuđman" gdje je i prigodno dočekan!

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je po izlasku iz aviona ugledao tek zaručnicu 'lady Savage' Klaru, koja je ranije tijekom dana doputovala iz Londona, na parkingu ga je dočekao velik broj kolega, sparing partnera i prijatelja, koji su mu priredili bakljadu i zalijevali ga pivom.

Podsjetimo, Babić (31, 11-0) je u londonskoj O2 odradio najduži meč u karijeri i slavio protiv Poljaka Adama Balskog (31, 16-2) te tako zavrijedio status prvog izazivača protiv svjetskog prvaka bridgerweight kategorije - Oscara Rivasa (34, 28-1), koji je jedini poraz u karijeri doživio od Dilliana Whytea.

Za napasti pojas, Babić će morati podići formu, ali i tehniku na neku višu razinu jer Balski se pokazao kao itekako 'tvrd orah', a Kolumbijac je za nekoliko klasa bolji borac od Poljaka. 

Alen Babic v Adam Balski

- Moja 'Savage' vojsko. Hvala vam iz dubine mojeg skromnog srca. Ne bih bio ovdje bez vas. Uvijek me zazivate i za vas sam spreman dati život. Ne za ovaj pojas, nego za svakog od vas pojedinačno. Za svakog prosječnog 'Joea' - rekao je Babić nakon pobjede.

Najčitaniji članci