To je to što me zanima!

VIDEO Messi poveo ludnicu na travnjaku, a onda u svlačionici: Pogledajte slavlje Argentinaca

Skakali su, plesali i pjevali Argentinci više od sat vremena poslije utakmice, a na snimci koja kruži društvenim mrežama može se vidjeti Messija u centru pozornosti, s osmijehom od uha do uha
Vidi originalni članak

Smijeh, radost, veselje i sreća zamijenili su sjetu i tugu nakon prvog kola SP-a. Argentinski san još uvijek živi! Messi i društvo pobijedili su Meksiko 2-0 i zadržali šanse za prolazak grupe, a upravo je PSG-ova zvijezda najzaslužnija za pobjedu 'gaučosa'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski navijači u Katru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meksikanci su se sjajno držali sve do 64. kad je Messi snažnim i preciznim udarcem s 20-ak metara probio Ochou. Koliko mu je to značilo, koliki mu je to teret sa srca skinulo, najbolje pokazuju njegove reakcije nakon postignutog gola. Poveo je Messi ludnicu na terenu, ali i u svlačionici.

Skakali su, plesali i pjevali Argentinci više od sat vremena poslije utakmice, a na snimci koja kruži društvenim mrežama može se Messija u centru pozornosti, s osmijehom od uha do uha.

POGLEDAJTE VIDEO Hrvatski navijači razvili zastavu u Dohi, ali tu ne misle stati: Otkrili su nam što planiraju... UVIJEK VJERNI Imamo golgetere! Političari narodu zabijaju već godinama, a sportašima kad god su u šansi

No, i dalje Argentinci nisu prošli skupinu, tek su izbjegli eliminaciju. Sljedeća utakmica im je na rasporedu u srijedu, protiv Poljske.

Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo jedino je prestižno natjecanje koje Messi nije osvojio, a ovo mu je vrlo vjerojatno posljednja prilika. Argentinu je posljednji put do svjetskog vrha odveo Diego Maradona 1986. godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hasky1982 27.11.2022.

    Možete vi pjevati koliko hoćete, svejedno idete doma nakon sljedeće utakmice 😅

  • daleko najjaci 27.11.2022.

    Svaka im cast,znaju napraviti atmosferu,ovo bi doslo kao neki team building,jacanje redova,samopouzdanja. Mislim da bi svi radije gledali njih u drugom krugu nego anemicne Poljake.

  • VolbeatDbv 27.11.2022.

    Loši su, jako loši

Komentiraj...
Vidi sve komentare