To je to što me zanima!

VIDEO Modrić asistirao i izašao iz igre zbog ozljede! Ancelotti: Preopteretio se, ništa više...

Hrvatski maestro izašao je iz igre u 70. minuti, a zamijenio ga je Dani Ceballos. Ipak, čini se kako je "vatreni" izašao iz igre iz mjere predostrožnosti, ali pravo stanje njegove ozljede tek se treba saznati
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 14. kolu La Lige 3-0 protiv Cadiza, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić (38) počeo je utakmicu od prve minute i asistirao gol Rodrygu za 2-0.

Brazilac je bio prvo ime utakmice, a nastavio je sjajnu formu. Nakon slabije forme na početku sezone i dugog golgeterskog posta, Rodrygo je "eksplodirao" i u zadnje tri utakmice zabio pet golova uz četiri asistencije za "kraljevski klub". 

KAPETAN VELIKOG SRCA VIDEO Modrić se javio malenom heroju Šimunu: 'Čujem da si moj veliki navijač. I ja sam tvoj, isto'

Real je poveo u 14. minuti nakon prekrasne individualne akcije Rodryga. Prošetao se kroz protivničku obranu i zabio u gornji kut. Do poluvremena nije bilo promjene rezultata, a drugi je gol Rodrygo zabio u 64. minuti. Modrić je odigrao jednostavno dodavanje za Brazilca, koji je ponovno pokazao sjajnu individualnu kvalitetu i zabio za 2-0. 

DUGI POHOD LUKE MODRIĆA Marca se naklonila najvećem! 'Legenda Reala, heroj Hrvatske'

Modrićevu asistenciju i gol Rodryga za 2-0 pogledajte OVDJE.

Konačnih 3-0 postavio je Jude Bellingham u 74. minuti utakmice.

SUIGRAČI SA SP-A 2006. Luka od Njemačke do Njemačke: I kad je bio klinac plašili smo ga se na treninzima 'vatrenih'...

Realovce je zastrašila Modrićeva ozljeda. Hrvatski maestro izašao je iz igre u 70. minuti, a zamijenio ga je Dani Ceballos. Ipak, čini se kako je "vatreni" izašao iz igre iz mjere predostrožnosti, ali njegovo pravo stanje saznat će se u narednim danima. Izgleda kako je riječ o ozljedi mišića.

- Luka Modrić? Preopteretio se, ništa više. Bio je vrlo dobar, igrao je na drugoj poziciji, a bio je odličan u obrani - rekao je nakon utakmice Carlo Ancelotti.

Real se pobjedom vratio na vrh La Lige s 35 bodova u 14 utakmica. Ipak, treba naglasiti kako Girona svoju utakmicu 14. kola protiv Athletica igra u ponedjeljak (21 sat).

Idi na 24sata

Komentari 60

  • mlado staro život cili 27.11.2023.

    Asistirao 🤣🤣🤣 mali Rodygo sve sam odradio gledate li vi utakmice te ??

  • LUKAM10 LEGENDA 27.11.2023.

    A aplauz cilog stadiona ,stativa,driblinzi....to ne pišete,a ovi komentari jadnih ljubomornih duša su jaki,nije im lako,godinama ne dolaze sebi....luka samo gazi ne obaziri se na njih zna se količina njihovog poznavanja baluna,Max doseg im je HNL cirkus,a najdraži klubovi su im zvezda i partizan 

  • ZUKIZUKIZUKI 27.11.2023.

    Najveći i najbolji vezni svih vremena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare