To je to što me zanima!

VIDEO Odlično raspoloženje prije Seville: Oršić je napucao Zagorca pa se zajedno nasmijali

Danijel Zagorac taman je završio svoju seriju na golmanskom dijelu, a u to je vrijeme Mislav Oršić opalio prema golu i dobro je pogodio - suigrača. Uhvatio se za glavu, ali sve je dobro prošlo uz smijeh
Vidi originalni članak

Najstariji u svlačionici dat će malo 'iza uha' raspucanom Mislavu Oršiću pa će sve biti u redu! Mogući je to epilog situacije koja se dogodi na mnogim treninzima, pa tako i na onom Dinama prije uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige protiv Seville (3-1).

BEZ PETORICE NA SEVILLU Kopić: Petković zna da ne igra dobro. Kritiziraju ga svi, i znani i neznani, i pozvani i nepozvani

Nije da je 'dopušteno' pucati na gol kad se ovako nešto događa, ali pravio je zato nepisano, pa ga je najbolji igrač Dinama malo preskočio i išao dodatno zagrijati Dominika Livakovića na golu. I pogodio je jako dobro, možda i predobro, pa je lopta odsjela na Danijelu Zagorcu.

POGLEDAJTE VIDEO (Pogledajte od 9:27)

Odmah se za glavu uhvatio Oršić i otišao ispričati, a primili su to dinamovci kroz smijeh i dobru zezanciju. Atmosfera u momčadi je odlična, stadion će biti popunjen koliko je to UEFA dopustila, ali imat će zasigurno veliku podršku s tribina jer se očekuje oko 10.000 gledatelja na Maksimiru.

Utakmica počinje u 18 sati i 45 minuta, a za navijače Dinama otvorene su tribine jug, sjever dolje i gore, zapad dolje i gore. Sve ulaznice rasprodane su prvog dana prodaje, u svega 4 sata. Stadion se otvara u 16:45, obavezna je EU digitalna COVID potvrda (osim za djecu do 12 godina starosti).

OPET U ZAGREBU Rakitić: Zašto Maksimir nikad neću zaboraviti, ni za 50 godina

Bit će i oko 250 navijača Seville, što u njihovom sektoru na tribini Zapad, a što u VIP loži. Doći će podržati Andalužane koji imaju veliku prednost, ali događala su se već 'čuda' na Maksimiru pa se oko 10.000 navijača na tribinama i mnogi pred malim ekranima nadaju novom Tottenhamu...

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Perez De Kueljar 24.02.2022.

    "Ako želiš pobijediti, nesmiješ izgubiti." - GRUNF

  • ae33 23.02.2022.

    Propa je Dinamo ko grcka

  • mrmagdens 23.02.2022.

    Sta je purgeri!? Jel ste pripremili kacige za sutra kad idete na maksimir!? Navodno su postavljeni znakovi Oprez!! Odron kamenja!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare