To je to što me zanima!

VIDEO Osvojio Roland Garros, a tri dana kasnije jedva hoda: Nadal se kući vratio na štakama

Kada će se i gdje Nadal vratiti na teren, to je trenutno pitanje za milijun dolara. Ni on vjerojatno ne zna odgovor makar je najavio da bi volio igrati Wimbledon. Jer, iz Pariza se, naime, na rodnu Mallorcu vratio na štakama
Vidi originalni članak

Ne znam što će biti u budućnosti, ali ja ću se nastaviti boriti.

Rekao je to Rafael Nadal, koji trenutak nakon što je 14. put osvojio Roland Garros. Uz bolno stopalo, s kojim je mogao igrati samo uz injekcije, još se malo odvojio od konkurencije, Rogera Federera i Novaka Đokovića, s 22. Grand Slam naslovom.

Kada će se i gdje Nadal vratiti na teren, to je trenutno pitanje za milijun dolara. Ni on vjerojatno ne zna odgovor makar je najavio da bi volio igrati Wimbledon. Jer, iz Pariza se, naime, na rodnu Mallorcu vratio na štakama. I ondje će pokušati riješiti kronični problem sa stopalom.

- Igrao sam dva tjedna u ekstremnim uvjetima pod injekcijama koje su anestezirale stopalo. Zbog anestezije nisam imao osjećaj u stopalu - otkrio je Nadal nakon finala.

Terapija za takvo što gotovo da ne postoji, no, dok postoji i mala nada, pokušat će sve.

- Sada ću primijeniti terapiju koja je drugačija. To mi je pomagalo i otklanjalo bol u prošlosti. Sastoji se od primanja injekcija s pulsirajućom radiofrekvencijom koja može smanjiti osjetljivost živca u stopalu. Od anestetika mi stopalo potpuno utrne i ne osjećam ga, dok je tretman radiofrekvencijom dosta kontroliraniji. On polovično ''uspava'' živac. Vidjet ćemo kako će to izgledati u sezoni na travi.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Brizeida 10.06.2022.

    Greatest-Of-All-Time o youtube : "Imam jedan profil i pisem samo po sportskim temama. Nisam ni znao da likusa siri lazi od meni jako dugo dok mi nisu javili neki dan kad ostavio komentar nakon finala RG. Da ti znas sta je ona nekad sve radila... ne bi ti pisao ista pozitivno o njoj. A najgore je sta mislim da ovi i koji pisu protiv nje ne znaju 90% nje...koliko ona samo moze nisko pasti, svasta pisati i koje profile otvarala...Sican se kad se moglo prije ulaziti na tudje profile , ja je blokirao, ona otvarala nove profile i pratila me preko njih da gleda kad negdje ostavim komentar...Zapravo sve sta ona kaze za druge, ona je 80% toga radila...a i vjerovatno jos radi... jer evo nisam znao da mene spominje jos... a ja zadnji komentar(do neki dan) ostavio u 2. mjesecu...Sta reci...a ti joj viruj.. I ti ces se jednom opametiti...prije ili kasnije... Kao sta su i vecina. Sican se na pocetku da su joj mnogi virovali jer je bila jedina zena na sportskim temama, ali su je s vremenom svi procitali...Mada pitanje da li je ona uopce zensko...to mi je i dalje najveca enigma... Kako god rekao sam sta sam imao... a ko ce virovat neka viruje, ko nece ne mora...Njoj je dovoljna kazna sta joj je ovaj portal zivot...doslovno zivi 24h ovde godinama...Toliko."

  • 08.06.2022.

    To je pitanje za doktore. Inače, onako, tek toliko………..

  • Zagorov_pajdo_Chico 08.06.2022.

    malo steroidici i tako to...sa štaka odigrati par teških mečeva pa k tome opet štake, sve jasno kao dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare