To je to što me zanima!

VIDEO Ovako je Donald obranio prednost za Superbowl Ramsa: O ovome sam sanjao cijeli život

'Ne mogu opisati koliko sam sretan.O ovome sam sanjao cijeli život. Pogotovo tog trenutka, te prošle jeseni. Sve smo i zasluženo pobijedili. Ovo je blagoslov', objasnio je branič novih prvaka NFL-a
Vidi originalni članak

Trenutno ne razmišljam o kraju karijere. Želim proslaviti s dečkima. Djeca su mi na terenu, to sam kćeri obećao kad je imala pet godina. Jako  je lijep trenutak. Ima vremena za druge priče, rekao je branič Los Angeles Ramsa Aaron Donald (30) nakon što je i na Superbowlu odličnom reakcijom u posljednjoj minuti sačuvao prednost svoje momčadi i donio im željeni naslov prvaka NFL-a.

Prvo je zaustavio probijanje na trećem pokušaju Cincinnatija, a zatim je na četvrtom zaustavio quarterbacka Joea Burrowa i završio snove Bengalsa (23-20). Video možete pogledati OVDJE.

FANTASTIČNA UTAKMICA Čudesna večer u Los Angelesu! Ramsi osvojili 56. Super Bowl...

- Ne mogu opisati koliko sam sretan.O ovome sam sanjao cijeli život. Pogotovo tog trenutka, te prošle jeseni. Sve smo i zasluženo pobijedili. Ovo je blagoslov - rekao je Donald kroz suze.

Prije Superbowla spominjalo se da bi branič mogao u mirovinu ako njegova momčad stigne do prstena, a sad će se vidjeti hoće li to i napraviti. Rušenje za vječnost obilježilo je 56. Superbowl, a iako je publika željela da Donald bude MVP, nagradu je odnio Cooper Kupp.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • nap 14.02.2022.

    Bengalsi.izgubili naslov u zadnjem napadu ramsi su imali brze napade

  • noobcamper 14.02.2022.

    Svake godine na SB se javljaju dosadnjakovici s istim komentarima kako to nikog ne zanima. 1. Jako se varate 2. Što se uopće onda javljate? 3. Taj sport je zanimljiviji od apsolutno svega osim našeg nogometa.

  • danijel575 14.02.2022.

    šta forsirate s tim američkim nogometom? To, osim u SAD, nikoga ne zanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare